Ειδήσεις

Μήνυμα προς τον Ελληνικό Λαό με την ευκαιρία του Πάσχα

Η ανάβαση των Παθών της Αγίας Εβδομάδος μέχρι την Ανάσταση συμβαδίζουν φέτος με μια ταραγμένη περίοδο του κόσμου και την τραγωδία της Ουκρανίας.

Το δράμα που εξελίσσεται εκείέχει βαρύτατες συνέπειες για ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο.Έχει, προφανώς, άμεσες συνέπειες και για τον Ελληνισμό στην Ελλάδα και την Κύπρο, που βρίσκονται αντιμέτωπες με την Τουρκική επιβουλή.

Ο Ελληνικός λαός διέρχεται επίσης μια κρίσιμη οικονομική και κοινωνική κατάσταση, αντιμέτωπος με τα προβλήματα που έχουν συσσωρεύσει η φοβερή τριλογία των μνημονίων, της πανδημίας και της διεθνούς κρίσεως, με αφορμή την Ουκρανία, αλλά και οι ανεδαφικές και ατελέσφορες Κυβερνητικές πολιτικές, που υφίσταται.

Η Εορτή του Πάσχα έχει για όλους τους Έλληνες, συμπεριλαμβανομένων των αποδήμων σε όλο τον κόσμο, μια βαθιά συμβολική σημασία. Είναι η νίκη της ζωής ενάντια στα πάθη, τη σταύρωση και το θάνατο και είναι πηγή πίστεως, ελπίδας και αισιοδοξίας.

Η Πατριωτική Ένωση εύχεται σε όλους τους Έλληνες Καλή Ανάσταση, δύναμη, πίστη και χαρά.Εύχεται επίσης να επικρατήσει η ειρήνη, σε συζυγία με τη δικαιοσύνη και τη σύνεση, που έχει τόση ανάγκη ο κόσμος.

 

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Πρόεδρος

Πανελλήνια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button