ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Γιορτή της δημοκρατίας χαρακτήρισε την όλη διαδικασία με τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ο συντονιστής της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, Σωκράτης Ξυνίδης. Επεσήμανε πως οι Κασσάνδρες, διαψεύσθηκαν εκ του αποτελέσματος και εκ των άψογων εκλογικών διαδικασιών.

*Γιορτή της δημοκρατίας χαρακτήρισε την όλη διαδικασία με τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ο συντονιστής της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, Σωκράτης Ξυνίδης.


Επεσήμανε πως οι Κασσάνδρες, διαψεύσθηκαν εκ του αποτελέσματος και εκ των άψογων εκλογικών διαδικασιών.


Εκτός τόπου και χρόνου λοιπόν τα όσα ειπώθηκαν για προβλήματα κατά την εκλογική διαδικασία, κίνδυνο διάσπασης του ΠΑΣΟΚ την επόμενη της 11ης Νοεμβρίου και αμφισβήτησης της ενότητας του Κινήματος, σύμφωνα με τον κ. Ξυνίδη.


 



*Πέρα από τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, στην Ξάνθη εκλογές είχαμε και στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Ξάνθης. 


Ενιαίο το ψηφοδέλτιο, χωρίς όμως και την ανάλογη επιθυμία για συμμετοχή σε αυτό.  Οι υποψηφιότητες ήταν οι γνωστές εδώ και χρόνια.


Χωρίς εκπλήξεις λοιπόν το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ένωση, όπου οι αντιπρόσωποι των αγροτών εξέλεξαν το νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΣ Ν. Ξάνθης, καθώς και τους εκπροσώπους τους στα υπόλοιπα τριτοβάθμια συνεταιριστικά όργανα, όπως την ΠΑΣΕΓΕΣ.


Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στο τιμόνι της Ένωσης θα είναι και πάλι οι κ.κ. Δαδαλιάρης Αντώνης, Δολαπτσόγλου Αριστείδης, Καρτάλης Αθανάσιος, Ράπτης Ιωάννης, Στράντζαλης Δημοσθένης, Χατηελευθεριάδης Κώστας και Χατζηνίκου Νικόλαος.


 



*Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ Ξάνθης να συνέλθει σε σώμα προκειμένου να εκλέξει το νέο πρόεδρο, καθώς και τα υπόλοιπες θέσεις του προεδρείου.


Πάντως ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Χατζηελευθεριάδης θέτει και πάλι υποψηφιότητα διεκδικώντας την ανανέωση της θητείας του.


Πληροφορίες θέλουν την προεδρία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης να διεκδικεί και ο πρόεδρος της ΣΕΒΑΘ, Γιάννης Ράπτης.


Μετά και την τελική αυτή εκλογική διαδικασία, η διοίκηση της ΕΑΣ αναμένεται να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την Γενική της Συνέλευση για τον οικονομικό απολογισμό και τον ισολογισμό της, καθώς και γι’ άλλα θέματα  που αφορούν του αγρότες. Πιθανότατα αν προλάβουν τους χρόνους θα γίνει μέσα στο Δεκέμβριο, διαφορετικά στην αρχή του 2008.


 



*Κυρίαρχο μέλημα της νέας διοίκησης της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νομού Ξάνθης, είναι η υλοποίηση του σημαντικού έργου για τους παραγωγούς οπωρικών και δει ακτινιδίων του διαλογητηρίου στο Εύλαλο.


Η άμεση υλοποίηση της επένδυσης που ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα για την Ένωση και στόχος της είναι το Σεπτέμβριο του 2008 να είναι έτοιμο το διαλογητήριο έτσι ώστε να καλύψει τις ανάγκες των παραγωγών ακτινιδίων.      


      



*Το Ράδιο Αρβύλα 88,8 μετέδωσε πρώτο τ’ αποτελέσματα εκλογής προέδρου το Νομό Ξάνθης


Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button