Αγώνας Σπόρ

Βεροια-ΑΟΞ 0-0

Ισόπαλος 0-0 αναδείχθηκε στη Βέροια ο ΑΟ Ξάνθη, που στάθηκε όρθιος απέναντι στην πρωτοπόρο του Α’ Ομίλου παρότι υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με δέκα παίκτες από το 37′ λόγω αποβολής του Ali Baba, για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Ο ΑΟΞ κινδύνεψε στο 6′, όταν ο Izzo πρόλαβε την μπάλα στη γραμμή έπειτα από μια στιγμή ασυνεννοησίας σε γύρισμα του Μιχαήλ με το κεφάλι, αλλά η συνέχεια του πρώτου μέρους ανήκε εξ ολοκλήρου στην ομάδα μας, η οποία απείλησε στο 17′ με κεφαλιά του Τσέλιου που κόντραρε και έφυγε πάνω από τα δοκάρια, στο 21′ με εκτέλεση φάουλ του Τζανακάκη που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Βελλίδης και στο 23′ με δυνατή αλλά άστοχη κεφαλιά του Gomez.

Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα συνέβη στο 37’, όταν ο Ali Baba εκνευρίστηκε από σπρώξιμο του Πεταυράκη, απάντησε με παρόμοιο τρόπο απωθώντας τον αντίπαλό του και τιμωρήθηκε με υπερβολική αυστηρότητα από τον διαιτητή Κατοίκο, ο οποίος του έδειξε κόκκινη κάρτα για ένα παράπτωμα που ήταν απλώς για κίτρινη.

Έστω και με παίκτη λιγότερο, ο ΑΟΞ είχε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες πριν από την ανάπαυλα, με ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσιλιγγίρη (43′) και με όμορφη διείσδυση του Τσέλιου, που όμως έχασε το κοντρόλ μπροστά από τον Βελλίδη (44′).

Η εικόνα άλλαξε στο β’ ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την αριθμητική υπεροχή τους και να αποκτούν τον έλεγχο. Ο Μούργος έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Izzo, τόσο με απευθείας φάουλ στο 57′ όσο και με μακρινό σουτ στο 63′, ενώ ακόμα σημαντικότερες ευκαιρίες έχασαν ο Πασάς με κοντινή κεφαλιά στο 85′ και ο Δημόπουλος που αστόχησε σε σουτ εξ επαφής στο 90’+1′.

Ωστόσο, οι δέκα παίκτες του ΑΟΞ κατάφεραν να κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα, με προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας και με υπερπροσπάθεια μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Κατοίκος (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους Γεώργιο Στεφανή και Νικόλαο Σάββα, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Λάμπρος Μπεκιάρης (ΕΠΣ Καρδίτσας).

ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ (Δερμιτζάκης) : Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (46′ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Δημόπουλος, Οικονόμου, Kace (65′ Ορφανίδης), Μούργος (84′ Kwateng), Πόζογλου (46′ Fofana), Γιακουμάκης (65′ Καπνίδης), Πασάς.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης) : Izzo, Τζανακάκης, Ουνγιαλίδης, Μιχαήλ, Φαζός, Θυμιάνης (90’+3′ Μπάτζιος), Gomez, Τσέλιος (80′ Δόρης), Τσιλιγγίρης (56′ Gavric), Ali Baba, Διαμαντόπουλος (80′ Δημητριάδης).

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button