Ειδήσεις

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Παραμένουμε  δυναμικά στις επάλξεις και θεωρούμε ότι μόνο με συλλογική δουλειά και με ενεργή παρουσία μπορούμε να τα καταφέρουμε μέσα σ’αυτό το δυσμενές κλίμα και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να υποβιβαστεί ο θεσμός του συνδικαλισμού.

Τα προβλήματα είναι εδώ και χρήζουν άμεσης επίλυσης .

Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ, ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ, Η ΦΤΩΧΕΙΑ, ΟΙ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ,  ζητούν άμεσα επιτακτική λύση καθώς οι εργαζόμενοι αλλά και όλοι οι πολίτες του νομού είναι στα όριά τους και η περαιτέρω εξασθένηση θα τους οδηγήσει στην ολοκληρωτική εξόντωσή τους.

Σε αυτές τις τραγικές συνθήκες η ΕΝΟΤΗΤΑ όλων των εργαζομένων με τους πολίτες του νομού σε κοινό αγώνα είναι προαπαιτούμενα για την πραγματική αντίσταση και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Σήμερα αλλά και κάθε μέρα είναι ημέρες αγώνα για όλους μας.

Σήμερα όλοι ενώνουμε τις φωνές μας.

Η πραγματική λύση στο πρόβλημα της χώρας θα έρθει μόνο από τις τεκμηριωμένες οικονομικά βιώσιμες και κοινωνικά αποτελεσματικές προτάσεις των εκπροσώπων των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι αλλά και όλοι οι πολίτες έχουν σηκώσει ένα δυσβάσταχτο φορτίο τα τελευταία χρόνια και καλούνται  πάλι να πληρώσουν το τίμημα.

Είμαστε κατά των πολιτικών που παράγουν ανέργους.

Πιστεύουμε στους κανόνες του διαλόγου

Σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς και διαδικασίες

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων είναι αυτοί που γνωρίζουν την ακριβή κατάσταση και που διαθέτουν προτάσεις και άποψη στην κοινωνική και οικονομική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια.

 

Συνεχίζουμε δυναμικά και αποφασιστικά για τη ζωή μας και την αξιοπρέπειά μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΧΩΝ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

 

Με εντολή της απεργιακής συγκέντρωσης

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Ξάνθης

 Άγγελος Μπεμπεκίδης

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button