ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Η Ένωση Βιοτεχνών, η Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης και ο Εμπορικός Σύλλογος, σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης, το Επιμελητήριο και το περιφερειακό τμήμα Ερυθρού Σταυρού (Εθελοντές Σαμαρείτες) Ξάνθης, θέλοντας να στηρίξουν τη Ξανθιώτικη αγορά αλλά και να δημιουργήσουν Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δίνοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους, διοργανώνουν την Πέμπτη 23 και 30 Δεκεμβρίου το απόγευμα εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Κεντρική Πλατεία της πόλης μας, Αϊ – Βασίλης, ταχυδακτυλουργοί, μάγοι, ξυλοπόδαροι θα διασκεδάσουν και θα μοιράσουν στους μικρούς Ξανθιώτες ζαχαρωτά & μπαλόνια.

Η Ένωση Βιοτεχνών, η Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης και ο Εμπορικός Σύλλογος, σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης, το Επιμελητήριο και το περιφερειακό τμήμα Ερυθρού Σταυρού (Εθελοντές Σαμαρείτες) Ξάνθης, θέλοντας να στηρίξουν τη Ξανθιώτικη αγορά αλλά και να δημιουργήσουν Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δίνοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους, διοργανώνουν την Πέμπτη 23 και 30 Δεκεμβρίου το απόγευμα εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Κεντρική Πλατεία της πόλης μας, ΑϊΒασίλης, ταχυδακτυλουργοί, μάγοι, ξυλοπόδαροι θα διασκεδάσουν και θα μοιράσουν στους μικρούς Ξανθιώτες ζαχαρωτά & μπαλόνια.


Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση 200 εισιτηρίων (100 κάθε Πέμπτη) για την παράσταση παραμύθι στο πάγο“Aladdin on iceπου έρχεται στην πόλη μας τον Ιανουάριο. Οι λαχνοί θα μοιράζονται στους μικρούς μας φίλους στις 23/12 και ώρα 18:00 έως 20:30 και θα γίνουν 3 κληρώσεις 18:30 – 19:30 – 20:30, η ίδια διαδικασία θα γίνει και στις 30/12. Καλούνται λοιπόν όλοι οι μικροί μας φίλοι την Πέμπτη το απόγευμα 23/12 και 30/12 στις 18:00 η ώρα να βρίσκονται στη κεντρική Πλατεία.


Για τη διευκόλυνση των καταναλωτών αλλά και την επιτυχή πραγματοποίηση όλων αυτών των εκδηλώσεων θα πεζοδρομηθεί η 28ης Οκτωβρίου, από το ύψος της Πλατείας Ελευθερίας έως την Κεντρική Πλατεία, η Τσιμισκή που τη διέρχεται θα παραμείνει ανοιχτή.


Ελάτε λοιπόν με τα παιδιά σας να απολαύσετε τη βόλτα σας στον εμπορικό ιστό της πόλης, πραγματοποιήστε τις αγορές σας ευχάριστα και ξέγνοιαστα, αφεθείτε στη Χριστουγεννιάτικη μαγεία συντροφιά με τη μπάντα του Δήμου που θα διέρχεται στους δρόμους χαρίζοντας σε όλους Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.


ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


& Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ


ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button