Αγώνας Σπόρ

Και άλλο 0-0 ο ΑΟΞ

Στο ισόπαλο 0-0, για έβδομη φορά μέσα στο 2022, έμεινε ο ΑΟ Ξάνθη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Ο ΑΟΞ είχε την πρωτοβουλία σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές κλασικές ευκαιρίες, φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 17’, όταν το εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Παπάζογλου κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ανεκμετάλλευτη πέρασε και η εκτέλεση φάουλ του Τσέλιου στο 23’, που εξουδετερώθηκε από τον Αστρά, ενώ άστοχα ήταν τα σουτ που επιχείρησαν ο Δόρης στο 30’ και ο Τσέλιος στο 43΄.

Στο ίδιο διάστημα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως από στημένες φάσεις, με τον Τζανακάκη να απομακρύνει τον κίνδυνο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 39’.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο β’ μέρος και είχε στο 48’ μία καλή στιγμή με τον Ali Baba, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ. Ο Απόλλων κέρδισε μέτρα στην συνέχεια και απάντησε με σουτ του Karamoko σε δύο περιπτώσεις (63’, 77’) και με προσπάθεια του Χατζή (74’). Ωστόσο, οι τελευταίες μεγάλες φάσεις ανήκαν στον ΑΟΞ, αρχικά με σουτ του Gavric που μπλόκαρε ο Αστράς στο 84’ και κατόπιν με τον Ginsari, ο οποίος έχασε την σπουδαιότερη ευκαιρία του αγώνα στην εκπνοή (90’+3’), με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής που δεν βρήκε στόχο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεώργιος Τακίδης (ΕΠΣ Κιλκίς) με βοηθούς τους Αχιλλέα Αναστασιάδη και Νικόλαο Σάββα, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γεώργιος Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γράφας): Αστράς, Tiboue, Πετράκης, Γιαννίτσης, Καλούσης, Λίταινας, Χατζής, Μπαλογιάννης, Karamoko (90′ Ζιάκας), Villa, Σταματής.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης): Izzo, Ουνγιαλίδης, Τζανακάκης, Μιχαήλ, Παπάζογλου (68’ Φαζός), Μπάτζιος, Δόρης, Τσέλιος, Κρητικός (68’ Gavric), Ali Baba (79’ Ginsari), Διαμαντόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button