Ειδήσεις

Εμφιετζόγλου: “Η Κυβέρνηση αναγκάσθηκε να πάρει πίσω το παράλογο πρόστιμο για τους μη εμβολιασμένους άνω των 60 ετών”

Η επιβολή προστίμου στους μη εμβολιασμένους πολίτες άνω των 60 ετών, ήταν το άκρον άωτον μιας αυταρχικής υποχρεωτικότητας εμβολιασμού που ήθελε να επιβάλει η Κυβέρνηση. Οι λογικές και αυτονόητες επιφυλάξεις και αντιδράσεις όλων όσων δεν ήθελαν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, παραμερίσθηκαν με σκαιότητα και υπεροψία.

Απερρίφθησαν και οποιεσδήποτε ενστάσεις ότι η υποχρεωτικότητα παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα και ότι είναι αντίθετη προς τα συνταγματικά δικαιώματα των πολίτων.

Η Κυβέρνηση αναγκάζεται τώρα να ανακρούσει πρύμνα και σ’ αυτό το θέμα. Εξήγγειλε την προσεχή κατάργηση του προστίμου των 100 ευρώ. Η Κυβερνητική αναδίπλωση οφείλεται, προφανώς, στα  μηνύματα που πήρε το κυβερνών κόμμα για την οργή που προκάλεσε το μέτρο αυτό στους δεινοπαθούντες συνταξιούχους, που δεν εμβολιάσθηκαν, αλλά και στην εκτίμηση ότι η αναμενόμενη σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας θα είναι απορριπτική.

Η Πατριωτική Ένωση χαιρετίζει την κατάργηση του προστίμου και υπενθυμίζει ότι είχε εγκαίρως προειδοποιήσει ότι το μέτρο αυτό ήταν παράνομο, αντιλαϊκό και παράλογο.

 

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Πρόεδρος

Πανελλήνια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button