Προπόνηση σε δυνατούς ρυθμούς

Πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδος στο Προπονητικό κέντρο Πηγαδίων. Το τεχνικό επιτελείο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές αφού και ο Λυμπερόπουλος προπονήθηκε κανονικά (προχθες ταλαιπωρήθηκε από ίωση).

Πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδος στο Προπονητικό κέντρο Πηγαδίων. Το τεχνικό επιτελείο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές αφού και ο Λυμπερόπουλος προπονήθηκε κανονικά (προχθες ταλαιπωρήθηκε από ίωση).


Οι ασκήσεις τακτικής συνεχίστηκαν και χθες με τον κύριο Μαντζουράκη να μένει ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών.


Το βράδυ οι αρχηγοί της ομάδας, παρέθεσαν δείπνο σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.



Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ


ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ


Τους διαιτητές της 13ης αγωνιστικής ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με τον Μιχάλη Κουκουλάκη να είναι στον αγώνα Ξάνθη-Ολυμπιακός και ο Δημήτρης Κύρκος στο Παναθηναϊκός-Ατρόμητος.


Ο Μιχάλης Κουκουλάκης από το σύνδεσμο Ηρακλείου ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ως ο διαιτητής του αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει στα Πηγάδια το Σάββατο. Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή θα είναι ο Δημήτρης Κύρκος του συνδέσμου Ηπείρου, ενώ στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ορίστηκε ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά.


Αναλυτικά οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής


Σάββατο 5/12


Λεβαδειακός-Άρης (16:45):


 Γιώργος Σταθόπουλος (Αχαΐας)


ΠΑΟΚ-Λάρισα (19:00):


Κωνσταντίνος Παπασταμάτης (Αθηνών)


Skoda Ξάνθη-Ολυμπιακός (19:00):


Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)


Κυριακή 6/12


Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης (14:30):


 Θανάσης Γιάχος (Χίου)


ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής (14:30):


 Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)


Εργοτέλης-Καβάλα (16:45):


Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)


Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (16:45):


Δημήτρης Κύρκος (Ηπείρου)


Πανιώνιος-ΑΕΚ (19:00): Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)



Νέο πρόβλημα


για τον Τοροσίδη


 H γκίνια του Τοροσίδη συνεχίζεται καθώς μπορεί να έδωσε αγώνα και να ξεπέρασε γρήγορα τον τραυματισμό του μπαίνοντας στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟ όμως τώρα που είχε πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί με την Ξάνθη έχει βγει προσωρινα νοκ-άουτ λόγω ίωσης. Ο “Τόρο” έκανε εξετάσεις και τελικά έμεινε σπίτι του την Τετάρτη όπου του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και σήμερα θα φανεί με σιγουριά αν θα μπορέσει να μπει στην αποστολή για την Ξάνθη ή θα μείνει εκτός για τον κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακού στα Πηγάδια.


Εκεί όπου λογικά δεν θα είναι ο Στολτίδης που και χθες έκανε θεραπεία καθώς πονάει ακόμη στον θώρακα. Από εκεί και πέρα κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Μπράβο ενώ ο Λεντέσμα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο.


Ο Ντιόγο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο ενώ θεραπεία έκαναν οι Ζεβλάκοφ, Στολτίδης με τον τελευταίο να χάνει πλέον και τον αγώνα με την Ξάνθη. Ο Ντάρμπισαϊρ βρίσκεται στην Αγγλία για να κάνει κάποιες εξετάσεις αναφορικά με τον τραυματισμό και θα επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα.


Οι “ερυθρόλευκοι” θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Ξάνθη (Σάββατο 5/12, 19:00)


 


Ο Μορένο Φαμπιανέσι


μιλάει για τον ίδιο


και την ομάδα


 


Συναντήσαμε στους ανακαινισμένους χώρους του Le Chalet το Μορένο Φαμπιανέσι και μας μίλησε για τον ίδιο αλλά και την ομάδα.



Πως αισθάνεσαι μετά την πρώτη σου, ουσιαστικά, συμμετοχή με την ομάδα και την καλή εμφάνιση.


Πραγματικά, συμφωνώ, ότι αυτή ήταν η πρώτη μου συμμετοχή γιατί στα άλλα ματς που είχα αγωνιστεί δεν είχα ενσωματωθεί αρκετά στην ομάδα και δεν μου είχε δοθεί αρκετός χρόνος.


Ουσιαστικά δεν ακολούθησα την προετοιμασία της ομάδας, όμως δούλεψα και δουλεύω αρκετά στις προπονήσεις. Όλο αυτό το διάστημα είχα εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου και ήξερα ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία.


Στην Τρίπολη που μου έδωσε την ευκαιρία από ο προπονητής μου πιστεύω ότι τον ικανοποίησα, όπως ικανοποίησα και τον εαυτό μου γιατί το πιο σημαντικό για ένα παίκτη είναι να παίζει στους αγώνες και είναι καλός.


Πρέπει να πούμε όμως ότι, πέρα από την προσωπική μου απόδοση, πήγε καλά όλη η ομάδα και έτσι ήρθε και το καλό αποτέλεσμα, που είναι ο βασικός μας στόχος και βρίσκεται πάνω από την προσωπική μας επιτυχία.



Πιστεύεις ότι η ομάδα βρίσκεται πλέον σε καλό σημείο;


Μπορεί να είχαμε κάποιες δυσκολίες στην αρχή της σεζόν και μια αλλαγή προπονητή, όμως σταδιακά πιστεύω ότι η ομάδα μπαίνει στο δρόμο των επιτυχιών και δείχνει σημαντικά σημεία βελτίωσης στην απόδοσή της.


Είδατε ότι στην Τρίπολη είχαμε ένα πάρα πολύ διάστημα στο πρώτο ημίχρονο με ωραίο ποδόσφαιρο και το πρώτο μας θετικό αποτέλεσμα μακριά από την Ξάνθη.


Στη συνέχεια ο κόσμος θα δει ακόμη καλύτερη την ομάδα και μας χαροποιεί ιδιαίτερα να προσφέρουμε θέαμα και χαρές στους φίλους μας.



Πως αισθάνεσαι στην ομάδα και τις εντύπωση σου έχει αφήσει η πόλη;


Το κλίμα είναι πολύ καλό και ευχάριστο και έχω εγκλιματιστεί αρκετά με τη βοήθεια του Μάουρο (Πόι) και του Ντιέγκο (Κιντάνα) που με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή.


Στη συνέχεια θα γνωριστώ ακόμη καλύτερα τόσο με τους ανθρώπους της ομάδας όσο και με την πόλη.


Είμαι αρκετά ευχαριστημένος που βρίσκομαι στην Ξάνθη γιατί οι συνθήκες που προσφέρει η ομάδα και η ζεστασιά της πόλης και των φίλων της ομάδας, μου δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα για να προσφέρω αγωνιστικά.



Τι μήνυμα θα έστελνες στον κόσμο της ομάδας.


Οι φίλοι της ομάδας είναι πολύ εκδηλωτικοί και μας βοηθάνε τόσο στους αγώνες όσο και στον υπόλοιπο χρόνο που τους νιώθουμε κοντά μας.


Τους υπόσχομαι ότι στη συνέχεια θα δουν τον Φαμπιανέσι που περιμένουν. Δουλεύουμε αρκετά με τον προπονητή μας και το υπόλοιπο επιτελείο και σύντομα ο κόσμος θα δει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο και περισσότερους βαθμούς.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button