Ειδήσεις

Κατσιμίγας για περιφερειακές εκλογές: “Σεβόμενοι τις Αρχές και τις Αξίες μας και εμπιστευόμενοι τον κόσμο που μας στήριξε δεν θα μπορούσαμε να προβούμε σε οποιεσδήποτε υποδείξεις”
Δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, Κώστα Κατσιμίγα

Ευχαριστούμε θερμά όσους πίστεψαν στο πρόγραμμα και τον σχεδιασμό μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών, αποδοκιμάζοντας ταυτόχρονα την πόλωση και προσβλέποντας σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Δυστυχώς η πλειοψηφία των συμπολιτών μας επέλεξε να αναμετρηθούν, την προσεχή Κυριακή για τη θέση του Περιφερειάρχη, οι δύο υποψήφιοι που προέρχονται από τον συντηρητικό χώρο.

Στην αναμέτρηση αυτών των δύο, σεβόμενοι τις Αρχές και τις Αξίες μας και εμπιστευόμενοι τον κόσμο που μας στήριξε, δεν θα μπορούσαμε να προβούμε σε οποιεσδήποτε υποδείξεις.

Άλλωστε, η παράταξή μας έχοντας ως κύριο άξονα τις προτάσεις και το πρόγραμμά μας, έχει λάβει σαφέστατη εντολή: να συμμετέχει ενεργά στο Περιφερειακό Συμβούλιο, επιδοκιμάζοντας καταρχήν όσες ενέργειες και πολιτικές αποβλέπουν στο καλό της Περιφέρειας και αποδοκιμάζοντας κατά δεύτερον όσες πολιτικές αποφάσεις και πρακτικές εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button