Ειδήσεις

Κινητοποίηση των Οργανώσεων ΚΚΕ – ΚΝΕ έξω από στρατόπεδο στο Πετροχώρι όπου κατέφθασαν αμερικανικά τεθωρακισμένα

Κινητοποίηση των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έξω από το στρατόπεδο Υπίατρου Κ. Τριανταφυλλίδη στο Πετροχώρι της Ξάνθης όπου έχουν καταφθάσει αμερικανικά τεθωρακισμένα για τη διεξαγωγή ασκήσεων με τον ελληνικό στρατό.

Με συνθήματα και πανό, οι συγκεντρωμένοι κατήγγειλαν την εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ουκρανίας και απαιτούν την άμεση απεμπλοκή και καμία συμμετοχή, κανένας Ελληνας φαντάρος να μη βγει από τα σύνορα της Ελλάδας.

«Καμία εμπλοκή καμιά συμμετοχή, έξω από την Ελλάδα οι ΝΑΤΟϊκοί» «Δεν θα επιλέξουμε στρατόπεδο ληστών, η μόνη μας ελπίδα η πάλη των λαών» είναι μερικά από τα συνθήματα που φώναζαν οι συγκεντρωμένοι έξω από το στρατόπεδο.

Να μην φύγουν Ελληνες φαντάροι έξω από τα σύνορά μας

Εκ μέρους των συγκεντρωμένων,  εκφράστηκε η αλληλεγγύη στους φαντάρους και η θέση του ΚΚΕ να μην υπάρξει καμία συμμετοχή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διεξάγεται στην Ουκρανία.

ΝΑΤΟ Killers go home

«ΝΑΤΟ Killers go home» έγραψαν στο οδόστρωμα έξω από το στρατόπεδο με διαδηλωτές να φωνάζουν τα συνθήματα «Η Αλεξανδρούπολη λιμάνι των λαών, και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών» «Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button