Ειδήσεις

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΞΑΝΘΗΣ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Μαρτίου  2022 το απόγευμα, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κωνσταντίνου Κουρτίδη και των κ.κ. Χαράλαμπου Νασσόπουλου Περιφερειακού Έφορου Προσκόπων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Σωτήρη Στόικου Μέλους του Δ.Σ. του Ιδρύματος Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Χρήστου Παππά Προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Προσκόπων Α.Μ.Θ. και των μελών της Ε.Κ.Σ κ.κ. Επαμεινώνδα Τσότσου, Σπύρου Κάπη και Γεώργιου Μπατζακίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση για την Προσκοπική κίνηση στην Ξάνθη και τα 110 χρόνια προσφοράς στην κοινωνία με ιδιαίτερη αναφορά στις εθελοντικές δράσεις που αναπτύσσονται μέσα από τον Προσκοπισμό και για την καλλιέργεια της σχέσης των νέων με το περιβάλλον.  Έγινε ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών και ιδεών και ανοίξαμε νέους ορίζοντες εθελοντικής συνεργασίας προς όφελος της νεολαίας του τόπου μας.

Ενώ από την πλευρά του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε την άριστη συνεργασία με τους Προσκόπους της Ξάνθης και τα μέλη τους και ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε  προσπάθεια συνεργασίας που μπορεί να προσφέρει στους νέους της περιοχής μας.

Χαράλαμπος Ε. Νασσόπουλος

Περιφερειακός  Έφορος Προσκόπων

Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button