Αγώνας Σπόρ

Από το κακό στο χειρότερο

Μία ακόμη χαμένη ευκαιρία για τον ΑΟΞ, που «κόλλησε» πάλι στο 0-0, στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου στο Xanthi FC Arena για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Κώστα Ανυφαντάκη, οι παίκτες του ΑΟΞ κυνήγησαν από νωρίς το γκολ, έχοντας καλές στιγμές με τον Gavric, που αστόχησε σε σουτ στο 18′, με τον Gomez, η εκτέλεση φάουλ του οποίου σταμάτησε στο τείχος στο 23′, αλλά και τον Δεληγιαννίδη, που δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 30′.

Ο ρυθμός του αγώνα «έπεσε» στο β’ μέρος, ωστόσο η ομάδα μας πίεσε ξανά στο φινάλε, με τον Ali Baba να πρωταγωνιστεί σε αλλεπάλληλες ευκαιρίες μεταξύ 79′ και 82′, χωρίς οι προσπάθειές του να επιβραβευτούν με το γκολ που θα έδινε τη νίκη στον ΑΟΞ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή στα τελευταία λεπτά, αλλά ο Φαζός πρόλαβε τον Βλαχομήτρο στο 86′ και το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι τέλους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτριος Μαλούτας (ΕΠΣ Ημαθίας) με βοηθούς τους Ιωάννη Καραγκιζόπουλο και Γεώργιο Χριστοδούλου, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γεώργιος Μελτζανίδης (ΕΠΣ Πέλλας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης): Izzo, Ουνγιαλίδης, Δεληγιαννίδης, Μιχαήλ, Φαζός, Δόρης, Θυμιάνης (60′ Δόρης), Gomez (77′ Monrose), Τσέλιος (88′ Ginsari), Κρητικός, Gavric (60′ Τσιλιγγίρης), Ali Baba.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βοσνιάδης): Bajic, Κάσσος, Αθανασίου, Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (36′ Βασιλείου), Miranda, Lucas Garcia (58′ Βλαχομήτρος), Κουσκουνάς.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button