Η αποστολή

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα της Βέροιας και να γίνει αυτή η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα της Βέροιας και να γίνει αυτή η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση. Μετά τις τελευταίες οδηγίες του τεχνικού επιτελείου, ο προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για το αυριανό παιχνίδι του Κυπέλλου την οποία απαρτίζουν οι: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Σάντος, Ντιέ, Βασιλακάκης, Πλατέλλας, Μαρίν, Σολτάνι, Νάκας, Μαρκόφσκι, Ράνος, Ονουάτσι, Μάνταλος, Πρίττας.

Ο νεαρός τερματοφύλακας Μιχάλης Ζαρόπουλος, αύριο Τετάρτη αναμένεται να επιστρέψει στην Ξάνθη καθώς ο δανεισμός του στην Καλαμάτα τερματίστηκε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button