Οι “φευγάτοι” και τα ερωτηματικά…

“Ολοι και όλα κρίνονται καθημερινά” δήλωσε προχθές στο “Goal” ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος, τονίζοντας παράλληλα ότι ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα περίοδο έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες.

“Ολοι και όλα κρίνονται καθημερινά” δήλωσε προχθές στο “Goal” ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος, τονίζοντας παράλληλα ότι ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα περίοδο έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες.


Και φυσικά, όταν μιλάμε για σχεδιασμό, δεν αναφερόμαστε μόνο στην επιχείρηση ενίσχυσης ενός συλλόγου, αλλά και στην επιχείρηση… σκούπα.


Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο στην ομάδα που εκπνέει το καλοκαίρι, ωστόσο ορισμένες αποδεσμεύσεις αποτελούν κοινό μυστικό.


Αλλωστε, πολλές φορές τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των Ντελγκάδο και Μίτου, που πλέον προπονούνται με την ομάδα Νέων και πολύ δύσκολα θα στελεχώνουν τη Skoda και τη νέα περίοδο.


 Ο Πορτογάλος επιθετικός μετράει μόλις τρεις συμμετοχές και σε συνδυασμό με την ευπάθειά του σε τραυματισμούς, αλλά και την εξωγηπεδική του ζωή, δύσκολα θα παραμείνει στο σύλλογο.


Το ίδιο ισχύει και για τον Ρουμάνο μέσο Μάριους Μίτου, ο οποίος έχει υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα και έχει αγωνιστεί μόλις ένα λεπτό, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 89′ στο ματς με το Λεβαδειακό.



Τα ερωτηματικά…


Πέρα από τους δύο προαναφερθέντες, που αποτελούν ήδη ξένο σώμα για την Ξάνθη, αμφίβολο θεωρείται και το μέλλον των Αλβα, Γκαστόν και Γιουρασόφκσι.


Ο Περουβιανός επιθετικός Πιέρο Αλβα έχει 16 συμμετοχές χωρίς γκολ μέχρι στιγμής, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι συχνά πυκνά δημοσιεύματα της χώρας του κάνουν λόγο για επιστροφή του στο Περού, ασχέτως αν ο ίδιος διαψεύδει τέτοιο ενδεχόμενο.


Προβληματισμός εκφράζεται και για την παρουσία του νεοαποκτηθέντος μέσου Εσμεράδο Γκαστόν, που στις τέσσερις ευκαιρίες που έχει πάρει δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει σε καμία περίπτωση την απόκτησή του.


Ανάλογη αίσθηση υπάρχει και για τον Βέλγο αμυντικό Μίκαελ Γιουρασόφσκι, ο οποίος έχει μόλις πέντε συμμετοχές.


Και ο Τόμιτς


Παράλληλα, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Αντε Τόμιτς, καθώς ο Κροάτης έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο 25χρονος μέσος στα εικοσιτέσσερα ματς που έχει αγωνιστεί έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, ωστόσο στα μειονεκτήματά του συγκαταλέγεται η ρήτρα ύψους 200.000 ευρώ που πρέπει να πληρώσουν οι Ξανθώτες για να τον αποκτήσουν.


Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι διοικούντες την Ξάνθη έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται τι μέλλει γενέσθαι με τις παραπάνω περιπτώσεις, με τις αποφάσεις τους ωστόσο να γνωστοποιούνται με τη λήξη του πρωταθλήματος.                                                              

Σχετικά Άρθρα

Back to top button