Ειδήσεις

Σύμπραξη της Πατριωτικής Ενωσης με το Κίνημα Ελλήνων Πολιτών ΟΡΙΖΩ

Με τιμή και χαρά ανακοινώνουμε την σύμπραξη σε κοινό αγώνα της Πανελλήνιας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ με το Κίνημα Ελλήνων Πολιτών ΟΡΙΖΩ.

Το Κίνημα Ελλήνων Πολιτών ΟΡΙΖΩ αποτελεί την ατμομηχανή πολιτικής δράσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, με επικέντρωση αυτή των Ελλήνων πολιτώντσιγγάνικης καταγωγής, οι οποίοι με την συνεργασία αυτή αποδεικνύουν την σταθερή τους θέση και πορεία, ότι ανήκουν μαζικά στον πατριωτικό χώρο.

Η εν λόγω συνεργασία είναι ένας ισχυρός και πολιτικός συμβολισμός, μέσα στον οποίο η προάσπιση της Εθνικής συνείδησης αποτελεί μέγιστο πολιτικό μέλημα. Η Πανελλήνια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ σε συνεργασία με το Κίνημα Ελλήνων Πολιτών ΟΡΙΖΩ δεσμεύεται να υποστηρίξει με ότι μέσο διαθέτει τους Έλληνες τσιγγάνους σε σχέση με το πρόβλημα των στεγαστικών τους δανείων.

Στη προκαταρκτική συνάντηση συνεργασίας έλαβαν μέρος, για την Πατριωτική Ένωση, ο Πρόεδρος κος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και για το Κίνημα Ελλήνων Πολιτών ΟΡΙΖΩ, η Πρόεδρος κα Μαρία Δημητρίου και οι κ.κ. Χρήστος Λάμπρου και Βασίλειος Χατζηγιάννης. 

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button