Ειδήσεις

Κάλεσμα του ΚΚΕ(μ-λ):ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΠΕΜΠΤΗ 3/3 – 18:30 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!

ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ!

 

Η κλιμάκωση της αντιπαράθεσης ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και Ρωσίας ήδη έχει κοστίσει χιλιάδες ζωές στο έδαφος της Ουκρανίας. Ο λαός της πληρώνει ακριβά τη στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας και την πρόθεση της άρχουσας τάξης της Ουκρανίας μέσω της αντιδραστικής κυβέρνησης του Κιέβου να ενταχθεί πλήρως στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ για περικύκλωση-περίσφιξη της Ρωσίας. Εκατομμύρια πρόσφυγες ήδη προσπαθούν να διαφύγουν από τη χώρα. Ο κίνδυνος για ευρύτερη ανάφλεξη στην Ευρώπη έρχεται όλο και πιο κοντά.

Η ντόπια άρχουσα τάξη και η κυβέρνηση της ΝΔ, πέρα από τη μετατροπή της χώρας μας σε βάση εξόρμησης των αμερικανονατοϊκών φονιάδων, σπεύδει να στείλει πολεμικό εξοπλισμό στο Κίεβο, μπλέκοντας ακόμη πιο βαθιά τη χώρα στους ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, και εκθέτοντας το λαό σε ανυπολόγιστους κινδύνους. Παράλληλα, έχει ήδη δρομολογηθεί προς επικύρωση απ’ τη Βουλή η νέα Συμφωνία για τις Αμερικανικές Βάσεις. Το πόσο ανεβαίνει το θερμόμετρο για την περιοχή μας είναι χαρακτηριστικό, την ίδια ώρα που η ΝΑΤΟϊκή βάση της Αλεξανδρούπολης μπορεί να αποτελέσει και έναν από τους στόχους των Ρώσων ιδιαίτερα σε περίπτωση που η κατάσταση συνεχίσει να κλιμακώνεται.

Ο λαός μας καλείται να βάλει τη δική του σφραγίδα στις πολιτικές εξελίξεις. Να βροντοφωνάξει την αλληλεγγύη του στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό. Να καταδικάσει πλατιά και μαζικά τα αντιδραστικά ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΡΩΣΙΑΣ, όπως και την εμπλοκή της χώρας μας στο πολεμικό σφαγείο. Να συμβάλει στο δυνάμωμα του αντιπολεμικού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος στη χώρα μας και παγκόσμια. Να ενώσει τη φωνή του με τις φωνές των λαών που ήδη έχουν ξεσηκωθεί ενάντια σε αυτές τις επικίνδυνες εξελίξεις.

Μετά από τις πετυχημένες πανελλαδικές διαδηλώσεις για τα 70 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στη φονική μηχανή του ΝΑΤΟ, μετά από τις μαζικές αντιπολεμικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα το διήμερο 25-26 Φλεβάρη ενάντια στον πόλεμο που ξέσπασε στην Ουκρανία, το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί το λαό της πόλης να συνεχίσει να παλεύει στο δρόμο. Να διαδηλώσει μαζικά την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 18:30 στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο που καλείται από συλλογικότητες και φορείς της πόλης.

                            – ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

– ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ

– ΕΞΩ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

– ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ – ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ

– ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

– ΚΑΤΩ Η ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button