Ειδήσεις

Αμβροσιάδης: “Τουρισμός για μένα σημαίνει πάνω απ΄ όλα φιλοξενία που πρέπει να διέπεται από αρχές και να εστιάζεται στην ευγένεια, τη σωστή συμπεριφορά και την άρτια γνώση του αντικειμένου”

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού αρμόδιο για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού​ κ Νικόλαο Γιατρομανωλάκη είχε ο αντιδημαρχος τουρισμού Παναγιώτης Αμβροσιάδης. «Τουρισμός για μένα σημαίνει πάνω απ΄ όλα φιλοξενία που πρέπει να διέπεται από αρχές και να εστιάζεται στην ευγένεια, τη σωστή συμπεριφορά και την άρτια γνώση του αντικειμένου» δηλώνει ο κ. Αμβροσιάδης.

Η δήλωση του:

“Είχαμε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού αρμόδιο για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού​ κ Νικόλαο Γιατρομανωλάκη .

Συζητήσαμε θέσεις και προτάσεις σε θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού και Τουρισμού, βασισμένες στην Τουριστική πολιτική και στρατηγική του δημάρχου μας Μανώλη Τσέπελη και της δημοτικής αρχής, για την ανάδειξη προορισμών και προϊόντων του τόπου μας με έμφαση τη φύση, τη φιλοξενία, τη γαστρονομία ,την ιστορία , την τουριστική εκπαίδευση και την προετοιμασία της νέας γενιάς που με ποιοτικά και σύγχρονα μέσα θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν και (εν τέλει) θα συντελέσει στον καθορισμό του BRAND NAME της περιοχής.

« Τουρισμός για μένα σημαίνει πάνω απ΄ όλα φιλοξενία που πρέπει να διέπεται από αρχές και να εστιάζεται στην ευγένεια, τη σωστή συμπεριφορά και την άρτια γνώση του αντικειμένου. Όλα αυτά συνηγορούν σε μια πρώτη καλή εντύπωση των φιλοξενουμένων από το ανθρώπινο δυναμικό του τόπου . Και η Ξάνθη κατά παράδοση φημίζεται για την φιλοξενία της .»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button