Φιλικό με Ορφέα Ξάνθης

Στο Προπονητικό κέντρο Πηγαδίων παρουσία του κυρίου Χρήστου Πανόπουλου έγινε η σημερινή προπόνηση της ομάδας και το φιλικό με τον Ορφέας Ξάνθης (ομάδα Δ΄Εθνικής).

Στο Προπονητικό κέντρο Πηγαδίων παρουσία του κυρίου Χρήστου Πανόπουλου έγινε η σημερινή προπόνηση της ομάδας και το φιλικό με τον Ορφέας Ξάνθης (ομάδα Δ΄Εθνικής).
Πριν την προπόνηση ο κύριος Χρήστος Πανόπουλος μίλησε στους παίκτες και τους ανέφερε την κρισιμότητα του Κυριακάτικου παιχνιδιού κόντρα στον Ηρακλή.


Η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε πρόγραμμα αποκατάστασης για τους παίκτες που αγωνίστηκαν με τον Ατρόμητο και φιλικό για τους υπόλοιπους.


Ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου ακολούθησε θεραπεία κάτω από τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου λόγο ενοχλήσεων στο δικέφαλο. Επίσης από την προπόνηση απουσίασε ο Λιαπάκης λόγο ίωσης.


Τέλος στις προπονήσεις της ομάδας λαμβάνει μέρος από σήμερα και ο ποδοσφαιριστής OUSMANE SARR.


Για την ιστορία το φιλικό έληξε 7-0 και τα γκολ πέτυχαν, Φαμπιανέσι 2, Σουάνης, Μάνδαλος 2 και ένα ο Βακφουτσής.


 


Ήττα από τον Ατρόμητο


Η SKODA ΞΑΝΘΗ απέτυχε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Ατρόμητο και γνώρισε την ήττα με 1-0. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες οι οποίες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, μάλιστα στο πρώτο ο Ατρόμητος πέτυχε και το νικητήριο γκολ στο 45΄. Το συγκρότημα του κυρίου Μαντζουράκη, προσπάθησε για κάτι καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο αλλά οι επιθετικές προσπάθειες δεν μετατράπηκαν σε γκολ


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΝΑΣΤΟΣ, ΜΠΑΖΙΝΣΚΙ, ΟΛΙΒΕΙΡΑ, ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (62ΜΕΛΙΣΣΑΣ), ΦΑΒΑΛΙ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΠΕΡΟΝΕ, ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ (70ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ), ΜΠΡΙΤΟ (81ΜΠΛΕΝΧΙΟ)


SKODA ΞΑΝΘΗ: ΓΚΣΠΟΥΡΝΙΝΓΚ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (65ΦΑΜΠΑΝΙΑΝΕΖΙ), ΒΑΛΛΑΣ, ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ, ΤΖΑΓΚΙ, ΑΛΣΑΙΦΙ (77ΣΟΥΑΝΗΣ), ΣΤΡΜΠΑ, ΠΟΙ, ΣΤΑΘΑΚΗΣ, ΦΛΙΣΚΑΣ, ΛΕΙΤΕ(57 ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ)


 


 


Μαντζουράκης: Εκνευρισμένος από την επίθεση που δέχτηκε



Ενοχλημένος και χωρίς καμία διάθεση να μιλήσει για την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τη Σκόντα Ξάνθη παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Μαντζουράκης.



Ο προπονητής της ακριτικής ομάδας δεν δέχθηκε ερωτήσεις για την αναμέτρηση που μόλις είχε προηγηθεί καθώς, όπως είπε: «Δέχθηκα επίθεση στο ημίχρονο, στα αποδυτήρια».


Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι η συγκεκριμένη επίθεση έγινε από ανθρώπους των γηπεδούχων και ως εκ τούτου έφυγε εκνευρισμένος δίχως διάθεση για περαιτέρω δηλώσεις.


Τον ισχυρισμό του Έλληνα προπονητή διέψευσαν οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου, λέγοντας απλά ότι προέτρεψαν όσους ήταν στη φυσούνα εκείνη τη στιγμή να μην απευθυνθούν στον διαιτητή της αναμέτρησης.


 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button