Ειδήσεις

ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πανό στην Τούμπα: Ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί

Πολύ μεγάλη συζήτηση ξεσήκωσε το πανό που έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο της Τούμπας, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μίντιλαντ.

Ένα βράδυ γιορτής και πρόκρισης του Δικεφάλου στην συνέχεια του Κόνφερενς Λιγκ, στιγματίστηκε από το πανό αρχικά ήταν τοποθετημένο μπροστά στην θύρα 5 και στην συνέχεια μπροστά στην θύρα 4.

“Αδέλφια κρατάτε γερά”, έγραφε το πανό και οι αντιδράσεις ήταν πολλές με έντονες αποδοκιμασίες και εντός Τούμπας, ειδικά μετά το τέλος του αγώνα με την Μίντιλαντ

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός οτι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση. Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων”, είναι η διαρροή από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανάρτηση αυτού του πανό στο γήπεδο της Τούμπας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button