Ειδήσεις

Σύσκεψη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με στελέχη του ΣΕΒ

Σύσκεψη με στελέχη του ΣΕΒ – Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών,με επικεφαλής το μέλος του ΔΣ και Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου κ. Ευθύμιο Βιδάλη,πραγματοποίησεο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή.

Τα στελέχη του ΣΕΒ ενημέρωσαν τον κ. Περιφερειάρχη για τις δράσεις που σχεδιάζει ο ΣΕΒ στην Περιφέρεια ΑΜΘκαθώς επίσης για το Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του ΣΕΒ και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Από την πλευρά του ο κ. Περιφερειάρχης ενημέρωσε τα στελέχη του ΣΕΒ για τις δράσεις στήριξης της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης που υλοποιεί η Περιφέρεια με πόρους από το τρέχον ΕΣΠΑ αλλά και για τις κατευθύνσεις και τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί για την επόμενη Προγραμματική Περίοδο 2021-2027.

Στη σύσκεψη τέθηκαν ζητήματα που αφορούνστις αλλαγές οι οποίες έχουν συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στην επιχειρηματικότητα και στους τρόπους προσαρμογής των επιχειρήσεων σε αυτές: ψηφιοποίηση υπηρεσιών και ηλεκτρονικό εμπόριο, ενεργειακή αυτονομία με τη χρήση φωτοβολταϊκών, κίνητρα για την πρόσληψη προσωπικού υψηλών προσόντων, στοχευμένη στήριξη της απασχόλησης κ.ά.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button