Αποφασίζουν για τους δανεικούς

Δύο εβδομάδες απομένουν για την έναρξη της προετοιμασίας της Ξάνθης και μεταξύ των μεταγραφικών θεμάτων που βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα οι διοικούντες θέλουν να πάρουν αποφάσεις για τους παίκτες που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί. Πέρα από τον Γεράσιμο Χαϊκάλη, που αγωνιζόταν με υποσχετική στον Ολυμπιακό Βόλου, οι άνθρωποι της Ξάνθης έχουν δανείσει τον Χασάνογλου (στη Νίκη Βόλου), τον Λοϊζο (Θερμαϊκό) και τους Δεσύλλα, Γιαντζέλη, Κομεσίδη και Ελληνίδη στην ΠΑΕ Θράκη.

 Δύο εβδομάδες απομένουν για την έναρξη της προετοιμασίας της Ξάνθης και μεταξύ των μεταγραφικών θεμάτων που βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα οι διοικούντες θέλουν να πάρουν αποφάσεις για τους παίκτες που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί.

 

Πέρα από τον Γεράσιμο Χαϊκάλη, που αγωνιζόταν με υποσχετική στον Ολυμπιακό Βόλου, οι άνθρωποι της Ξάνθης έχουν δανείσει τον Χασάνογλου (στη Νίκη Βόλου), τον Λοϊζο (Θερμαϊκό) και τους Δεσύλλα, Γιαντζέλη, Κομεσίδη και Ελληνίδη στην ΠΑΕ Θράκη.

 

Οι Ξανθιώτες θα αποφασίσουν άμεσα για το μέλλον των παραπάνω παικτών, με κάποιους από αυτούς να ακολουθούν ακόμα και την προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Στο μεταξύ, επιστρέφει από την Αυστρία ο πρόεδρος Αρης Πιαλόγλου και σήμερα ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Στέλιος Κατρακυλάκης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button