Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ” σας προσκαλεί να υποδεχθούμε όλοι μαζί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2007 και ώρα 19:30μμ. στην Πλατεία Μητροπόλεως Ξάνθης, τη φλόγα της “Αγάπης”. Συμμετέχουμε και εμείς στην 5η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, δίνουμε και εμείς το μήνυμά μας για την προώθηση της Ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ” σας προσκαλεί να υποδεχθούμε όλοι μαζί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2007 και ώρα 19:30μμ. στην Πλατεία Μητροπόλεως Ξάνθης, τη φλόγα της “Αγάπης”.


Συμμετέχουμε και εμείς στην 5η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, δίνουμε και εμείς το μήνυμά μας για την προώθηση της Ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.


Ας υποδεχθούμε όλοι μαζί τους λαμπαδηδρόμους που θα μας φέρουν τη φλόγα της ανθρωπιάς και της αγάπης για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, τη φλόγα που έδωσε τα μηνύματά της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Από την Αρχαία Πασσαρώνα του Νομού Ιωαννίνων, τον τόπο στην οποίο έγινε για φέτος η αφή της φλόγας, μέχρι τον Έβρο, τα νησιά του Αιγαίου και την ηπειρωτική Ελλάδα, και μέχρι τον τελικό της προορισμό την πόλη του Ηρακλείου στις 19 Οκτωβρίου , η φλόγα της “ΑΓΑΠΗΣ” έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει όλους τους Έλληνες και να στείλει μηνύματα Αγάπης, Προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Ξάνθης και η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης ενέταξε στις εκδηλώσεις των Εορτών Παλιάς Πόλεως Ξάνθης, την περιφορά και την υποδοχή της φλόγας των Εθελοντών Αιμοδοτών, αναγνωρίζοντας τη θεμελιώδη και διαχρονική αξία της ως μήνυμα κοινωνικής και ανθρώπινης αλληλεγγύης.


Από νωρίς το απόγευμα δεκάδες λαμπαδηδρόμοι θα τρέχουν μέσα στην πόλη και ανάμεσα από τα στέκια των πολιτιστικών Συλλόγων προκειμένου να μεταφέρουν τη φλόγα στην Πλατεία Μητροπόλεως.


Για το λόγο αυτό ζητούμε και από σας να στηρίξετε με την παρουσία σας και τη συμμετοχή σας και τη 5η Λαμπαδηδρομία. Να δώσετε βροντερό παρών στην εκδήλωση αυτή και στη συνέχεια να παρακολουθήσετε δωρεάν τη Συναυλία με τον Μανώλη Ρασούλη και τους συνεργάτες του.


Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος


 Η Γεν. Γραμματέας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button