Το τρίτο μάτι

Ουσιαστική η παρέμβαση του δημάρχου Ξάνθης στη χθεσινή πρωϊνή δημοσιογραφική εκπομπή του “Mega” για τη Βιστωνίδα, τονίζοντας ότι πρόκειται για λιμνοθάλλασα αφού σε αρκετά σημεία της συνδέεται με τη θάλασσα

*Ουσιαστική η παρέμβαση του δημάρχου Ξάνθης στη χθεσινή πρωϊνή δημοσιογραφική εκπομπή του “Mega” για τη Βιστωνίδα,  τονίζοντας ότι πρόκειται για λιμνοθάλλασα αφού σε αρκετά σημεία της συνδέεται με τη θάλασσα


 



*Ξεχώρισε χθες το πρωτοσέλιδο του “ΑΓΩΝΑ”: Υπόθεση Βατοπεδίου: “Αυτοψία στη λίμνη Βιστωνίδα θα πραγματοποιήσει ο εισαγγελέας”.



fΥπό την προεδρία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστα Καραμανλή, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 10:00 π.μ., στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.


 



*Επιστολή προς τον πρωθυπουργό, με την οποία ζητά να επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, απέστειλε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Δράμας Σταύρος Δαϊλάκης, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του κ. Καραμανλή. 


Στην επιστολή αναφέρει πως “οι όποιες πρόσφατες δηλώσεις μου είχαν ως μόνο γνώμονα τη στήριξή σας. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία και για το αν με αυτές θίγεστε εσείς ή πρόσωπα που ανέφερα, θέλω να διαβεβαιώσω κατηγορηματικά ότι ουδεμία πρόθεση είχα να δημιουργήσω πρόβλημα σε ένα κόμμα στο οποίο ανήκα, ανήκω και θα ανήκω”.


Ο διαγραφείς βουλευτής ζητά συγγνώμη, ζητά να επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, και αν δεν συμβεί αυτό -όπως λέει- θέτει την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού.


 Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Με αυτή μου τη δήλωση και πέρα από έκφραση της συγγνώμης μου, θεωρώ ότι δεν μπορώ να υπάρξω πολιτικά έξω από τη ΝΔ. Παρακαλώ να επανεξεταστεί άμεσα η επιστροφή μου σε αυτή και συγκεκριμένα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Υπό διαφορετικούς όρους, η παραίτησή μου είναι στη διάθεσή σας”.


Κυβέρνηση: η κίνηση θα εξεταστεί Η πολιτική επικαιρότητα βρέθηκε στο επίκεντρο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών από τον αναπληρωτή κυβερνητικό εκπρόσωπο Ευ.Αντώναρο.


Αναφερόμενος στην επιστολή Δαϊλάκη, είπε:


“Εκτιμούμε την κίνηση του βουλευτή Στ. Δαϊλάκη και η κίνηση αυτή θα εξεταστεί.”


Κληθείς να σχολιάσει τη φράση του υπουργού Παιδείας “Καραμανλής ή χάος”, έκανε λόγο για αποσπασματική αναφορά που δημιουργεί εντυπώσεις, χωρίς να αποδίδει το πραγματικό νόημα του περιεχομένου όσων ελέχθησαν. 


 



*Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου ξεκινούν οι εργασίες του έργου: “ανάπλαση και διαμόρφωση οδών συνοικισμού Ρέμβης” επί της οδού Δράμας στο ύψος της οδού Παπαφλέσσα.


 



*Ο Εμπορικός σύλλογος Ξάνθης υπενθυμίζει στο καταναλωτικό κοινό καθώς και σε όλους τους συναδέλφους εμπόρους ότι σήμερα Σάββατο 4 Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης μας από τους βουλγάρους το 1912 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.


 



*Ερωτηθείς ο Πρόεδρος της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ, Κος Αριστείδης Πιαλόγλου, δήλωσε τα εξής: Ο Τόμας Ραντζίσκι θέλησε να αποχωρήσει από την ομάδα χωρίς να καταβάλει μέρος των χρημάτων που είχε δώσει η SKODA ΞΑΝΘΗ για να τον αποκτήσει. 


Οι έντιμοι και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές οφείλουν να κάνουν τέτοιου είδους δηλώσεις μετά το παιχνίδι και προτού φύγουν από την Ξάνθη. Κάτι που δεν έπραξε ο κ. Ραντζίσκι. 


Σχετικά Άρθρα

Back to top button