Ειδήσεις

Το ΑΚΚΕΛ καλεί όλους τους Έλληνες να πούνε ΟΧΙ στο ξεπούλημα του Έβρου την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στο ΚΥΤ Φυλακίου

  Όλοι οι Έλληνες να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην επέκταση των δομών λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας Έβρου καλεί το ΑΚΚΕΛ με συμμετοχή στο συλλαλητήριο την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00

   Το ΑΚΚΕΛ από την πρώτη στιγμή τάχθηκε κατά της επέκτασης της δομής του ΚΥΤ Φυλακίου αλλά και των νησιών. Θυμίζουμε πως όταν ήρθαν τα μηχανήματα στο ΚΥΤ Φυλακίου ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη, το μέλος της ΕΑΚΥΤ Βασίλη Πεντιφράγκα και άλλα 5-6 άτομα καταφέρανε να σταματήσουνε έστω για μερικές μέρες τον υπεργολάβο της ΤΕΡΝΑ, ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ μπήκε μπροστά στο φορτηγό του υπεργολάβου με κίνδυνο της ζωής του και στην συνέχεια προπηλακίστηκε άγρια από τον υπεργολάβο της ΤΕΡΝΑ. Για τους μοναδικούς που έχουν σχηματιστεί δικογραφίες ως τώρα σχετικά με την δημιουργία ισλαμικής πολιτείας στο Φυλάκιο του Έβρου είναι ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ καθώς και ο πρόεδρος της κοινότητας Φυλακίου.

            Ως ΑΚΚΕΛ καλούμε όχι μόνο τους Εβρίτες, τους Θράκες αλλά όλους τους Έλληνες την Κυριακή 13/02/2022 στις 12:00. Στην πλατεία Ορεστιάδας να αντισταθούμε στα άνομα σχέδια Μητσοτάκη-Μηταράκη να μετατρέψουν το βόρειο τμήμα του Έβρου σε Ισλαμαμπάντ. Είναι εθνική προδοσία να στήνεις μια πολιτεία ισλαμιστών στις πλάτες του Ελληνικού στρατού, στα μοναδικά χερσαία σύνορα της Ελλάδας. Η κυβέρνηση της ΝΔ ξεπουλάει τον Έβρο και τα νησιά, θα το ανεχτούμε; θα ενδώσουμε; θα παραδοθούμε; Θα αφήσουμε τα όνειρα των Μηταράκη- Μητσοτάκη να γίνουν οι χειρότεροι εφιάλτες μας; Θα γίνουμε μετανάστες στην χώρα μας για κάποιες γαλάζιες μίζες;

Την Κυριακή όλοι στην πλατεία Ορεστιάδας στις 12:00 !!!

        Κάποιοι στον Έβρο θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν επιτέλους την θέση τους. Δεν μπορεί να παριστάνουν τους αυλοκόλακες του Μηταράκη και να μας λένε πως είναι υπέρ της επέκτασης της δομής αλλά κατά της αύξησης της χωρητικότητας. 58,5 στρέμματα δεν γίνονται ούτε για 300, μα ούτε για 500 άτομα. Η ΝΔ στην κυριολεξία προσπαθεί να εξαφανίσει τον Έβρο από τον χάρτη της Ελλάδας. Εδώ πρόκειται για βρώμικο αντεθνικό και προδοτικό σχέδιο υπέρ της Τουρκίας. Δεν μπορούμε να είμαστε και με τον αρχιφύλαξ και με τον χωροφύλαξ . Η απάντηση είναι μια, ουδεμία επέκταση και καμία νέα δομή. Οποιαδήποτε βελτίωση (για τις μίζες της ΝΔ) ας γίνουν στα πλαίσια της υφιστάμενης δομής. Αλήθεια τι θα τα κάνουν τα γήπεδα, τις καφετέριες, τα σχολεία και τους χώρους ψυχαγωγίας, οι άνθρωποι που υποθετικά θα φεύγουν σε 24 μέρες ;;;; Θέλουμε ξεκάθαρες κουβέντες και όχι άλλα παραμύθια…. Ο λαός του Έβρου πρέπει να γνωρίζει τι πιστεύει ο καθένας μας.

  Στο ΑΚΚΕΛ πιστεύουμε ότι όχι επέκταση αλλά και το ΠΡΟΚΕΚΑ θα έπρεπε να έχει πάρει πόδι από εδώ αφού οι Τούρκοι εδώ και χρόνια δεν δέχονται καμία επιστροφή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button