Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκαν 9 κλοπές από οικίες, τετελεσμένες και σε απόπειρα σε οικισμούς του Έβρου
Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, εννιά (9) κλοπές από οικίες, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 28-8-2022 έως την 10-2-2022, σε οικισμούς του Έβρου.

Για τις παραπάνω υποθέσεις συνελήφθησαν δύο ημεδαπές, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Αναλυτικότερα, την 10-2-2022 το απόγευμα στην Εθνική οδό Ορμενίου –Αρδανίουαστυνομικοί της Υ.Α Ορεστιάδας με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και του Τμήματος Τροχαίας Ορεστιάδας εντόπισαν και συνέλαβαν τις δράστιδες, διότι όπως διαπιστώθηκε, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν το παραπάνω χρονικό διάστημα σε οικισμούς του Έβρου, όπου εισήλθαν σε πέντε ανασφάλιστες οικίεςκαθώς επίσης διέρρηξαν ακόμη τρείςκαι αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους χρυσαφικά και χρήματα. Επιπλέον, προέκυψε ότι σε μία ακόμη περίπτωση εισήλθαν σε ένα ακόμη σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο, χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό του.

Στην κατοχή των δράστιδων βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρυσαφικών και χρημάτων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους.

Κατασχέθηκαν επίσης, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστιδες.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ οι έρευνες για τη συμμετοχή των δράστιδων και σε άλλες ομοειδείς περιπτώσεις συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button