Αγώνας Σπόρ

Πέταξε άλλους δύο βαθμούς στα Πηγάδια ο ΑΟΞ

Άλλοι δύο χαμένοι βαθμοί για τον ΑΟ Ξάνθη, που περιορίστηκε στο ισόπαλο 0-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό στο Xanthi  Arena, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Η ομάδα του Zoran Vulic κυριάρχησε απόλυτα αλλά δεν βρήκε τρόπο να διασπάσει τη μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων, παρ’ όλες τις φάσεις που δημιούργησε: Στο 41′ ο Gomez αστόχησε από πλεονεκτική θέση, στο 68′ ο Τζανακάκης σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι με σέντρα-σουτ από δεξιά, στο 69′ ο Καβουσάκης απέκρουσε το σουτ τουAli Baba έξω από την περιοχή, ενώ στο 74′ ο Monrose δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, έπειτα από ατομική προσπάθεια του Gavric. Ο Γάλλος επιθετικός είχε και την τελευταία ευκαιρία στο 90’+6′, όμως η κεφαλιά του κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταύρος Τσιμεντερίδης (ΕΠΣ Κοζάνης) με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Πράχαλη και Αλέξανδρο Μπαλιάκα, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Zoran Vulic): Izzo, Τζανακάκης (80′ Ουνγιαλίδης), Μπάτζιος, Μιχαήλ, Δεληγιαννίδης, Δόρης, Gomez, Τσέλιος (80′ Κρητικός), Ginsari (46′ Gavric), Ibraimi (62′ Monrose), Διαμαντόπουλος (62′ Ali Baba).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Καβουσάκης, Ζέρης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Pinto, Κρητικός, Καραμπέρης (59′ Marchioni), Messi (81′ Φουάσης), Ανάκογλου (68′ Παπαβασιλείου), Conci (59′ Diaz), Kanis.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button