Διπλό στην Κέρκυρα

Επιστροφή στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης για την SKODA ΞΑΝΘΗ. Προπονητικό team και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στις 16:00 στα γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ και ακολούθησαν το πρόγραμμά τους. Ένα πρόγραμμα που μετά την προθέρμανση περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης (κοιλιακούς, ραχιαίους) και ισορροπίας ενώ στην συνέχεια υπήρξαν αερόβιες ασκήσεις με μπάλα. Ο Μάουρο Πόι και ο Θόδωρος Βασιλακάκης υποβλήθηκαν σε μαγνητική και τα νέα ήταν ευχάριστα μιας και αμφότεροι δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Επιστροφή στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης για την SKODA ΞΑΝΘΗ. Προπονητικό team και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στις 16:00 στα γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ και ακολούθησαν το πρόγραμμά τους. Ένα πρόγραμμα που μετά την προθέρμανση περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης (κοιλιακούς, ραχιαίους) και ισορροπίας ενώ στην συνέχεια υπήρξαν αερόβιες ασκήσεις με μπάλα. Ο Μάουρο Πόι και ο Θόδωρος Βασιλακάκης υποβλήθηκαν σε μαγνητική και τα νέα ήταν ευχάριστα μιας και αμφότεροι δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Πάντως οι δυο τους μαζί με τον αρχηγό Σπύρο Βάλλα ακολούθησαν ατομικά προγράμματα.

Δύο γκολ ο Ράνος

Ο επιθετικός της ομάδας Νέων της SKODA ΞΑΝΘΗ Αντώνης Ράνος συμμετέχει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Εθνικής Νέων στο Διεθνές Τουρνουά που διεξάγεται στη Ντόχα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ο ξανθιώτης ποδοσφαιριστής και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Νέων σημείωσε και τα δύο γκολ στο τελικό 2-2 στο παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο την διοργανώτρια χώρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button