Αγώνας Σπόρ

Πεντάρα ο ΑΟΞ

Εντυπωσιακή επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Ξάνθη, που συνέτριψε την Αναγέννηση Καρδίτσας με 5-2 για τη 17η αγωνιστική της Betsson Super League 2 και έκανε μία καινούργια αρχή.

Οι παίκτες του Zoran Vulic έδειξαν την αξία τους και πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση, χωρίς να αφήσουν περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Ο Διαμαντόπουλος άνοιξε εξ επαφής το σκορ στο 7′, ο Ginsari διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας με κοντινή προβολή στο 23′, ο Διαμαντόπουλος βρήκε και πάλι δίχτυα ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι στο 37′, για να λήξει το ημίχρονο με 4-0 χάρη σε καταπληκτικό σουτ του Τσέλιου στο 39′.

O Ali Baba ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-0 έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια στο 69′. Το μόνο που κατάφερε η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν να μειώσει σε 5-2 με γκολ του Μάνιου (74′) και του Larrea (79′), όταν πλέον όλα είχαν κριθεί.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Άγγελος Μπακογιάννης (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους Αργύριο Νταβέλα και Νικόλαο Τυριακίδη, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γεώργιος Τακίδης (ΕΠΣ Κιλκίς).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Zoran Vulic): Izzo, Τζανακάκης, Παπάζογλου (63’Φαζός), Μιχαήλ, Δεληγιαννίδης (46′ Ουνγιαλίδης), Δόρης, Gomez (63′ Θυμιάνης), Τσέλιος,Ginsari (45’+2′ Ali Baba), Ibraimi, Διαμαντόπουλος (72′ Monrose).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Κοτσώνης, Larrea, Γκουγκούδης, Μπάλλας (72′ Δημούτσος), Πλέγας, Πολίτης (39’Badibanga),Bengoa (60′ Vidal),Brambilla (39′ Γκίνη), Bianconi (60′ Μάνιος).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button