Ειδήσεις

ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ: Να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να οπλίσουμε τα παιδιά μας, τους φίλους μας, τους γύρω μας με αγάπη
Για να το πετύχουμε πρέπει ν’ αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Και ως άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουμε μεγάλες. Ως μέλη της κοινωνίας σαφώς μεγαλύτερες 

Η οικογένεια του ΑO Ξάνθη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.  

Η ολοένα κι αυξανόμενη βία σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο και ως τέτοιο πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί.  

Τα επιδερμικά ευχολόγια, οι τυπικές ανακοινώσεις, η ψηφιακή ρητορική μίσους και ο διαχωρισμός της βίας σε κατηγορίες σε καμια περίπτωση δεν λύνουν το πρόβλημα. Ο Άλκης δεν ήταν οπαδός. 

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι μιλάμε για ανθρώπινες ζωές και να σταματήσουμε να βάζουμε ταμπέλες.  Οπαδικές, πολιτικές, ιδεολογικές. Ειδικά αν τις χρησιμοποιούμε για να… δικαιολογήσουμε ή να καμουφλάρουμε βολικά το γενικότερο πρόβλημα.

Ο Άλκης είχε όλη τη ζωή μπροστά του. Του οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς και να κάνουμε ο καθένας ό,τι μπορεί για να εξαλείψουμε κάθε μορφή βίας. 

Να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να οπλίσουμε τα παιδιά μας, τους φίλους μας, τους γύρω μας με αγάπη. 

Για να το πετύχουμε πρέπει ν’ αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Και ως άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουμε μεγάλες. Ως μέλη της κοινωνίας σαφώς μεγαλύτερες. 

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλικαριού που είχε όλη τη ζωή μπροστά του και κάποιοι του την πήραν άνανδρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button