Ειδήσεις

Πάντα ψηλά , Πάντα μπροστά ο ΚΟΞ

Το τριήμερο 28 με 30 Ιανουαρίου 2022, στην πόλη της Καβάλας, πραγματοποιήθηκαν οι 4οι Διεθνείς Κολυμβητικοί Αγώνες «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2022», μια σπουδαία διοργάνωση από τον Δήμο Καβάλας και τον κολυμβητικό σύλλογο ΝΟΘΑΚ.
Μια σημαντική διοργάνωση εφόσον οι επιδόσεις μετρούν για όρια πρόκρισης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της φετινής περιόδου.
Σε ένα πολύ δυνατό και άρτια οργανωμένο meeting έλαβε μέρος ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης, ο μόνος σύλλογος που εκπροσώπησε τον Νομό Ξάνθης, με 13 αθλητές του, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα σε σπουδαίους κολυμβητές, και να αποκτήσουν εμπειρίες και αναμνήσεις για μια ζωή.
Οι αθλητές μας είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν από κοντά κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής κολύμβησης και όλους τους πρωτοκλασάτους κολυμβητές 48 συλλόγων από όλη την Ελλάδα.
Οι δεκατρείς αθλητές του Κ.Ο.Ξάνθης που έλαβαν μέρους σε αυτούς τους μεγάλους αγώνες, μας έδειξαν ότι βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση3 εβδομάδες πριν τους χειμερινούς αγώνες.
Οι αθλητές που έλαβαν μέρος:
1)Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος 50&100μ Ελεύθερο, 50&100μ Πεταλούδα
Πρόκριση στους τελικούς των 50μ Ελεύθερο, 50&100μ Πεταλούδα και όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 50μ Πεταλούδα
2)Μπίζας Κωνσταντίνος 50&100μ Πρόσθιο και 50μ Ύπτιο πρόκριση στους τελικούς στα 50μ Πρόσθιο
3)Χριστακάκη Παρασκευή 50μ Ύπτιο
4)Πάλλα Στέλλα 50μ Ελεύθερο
5)Χατζηβασιλείου Γεωργία 50&100μ Ύπτιο, 50μ Πρόσθιο
6)Εμμανουήλ Νάγια 50&100 Πρόσθιο, 50μ Ελεύθερο
7)Χατζησταμάτη Παρασκευή 50&100μ Ελεύθερο
8)Καβούρη Ελένη 50&100μ Πρόσθιο, 50μ Πεταλούδα
9)Πάλλα Ελένη 50μ Ελεύθερο
10)Τσεβδός Δημήτριος 50μ Ελεύθερο
11)Παυλίδης Πέτρος 50μ Ελεύθερο
12)Παπαδόπουλος Απόστολος 50μ Ελεύθερο
13)Θεοδώρου Κωνσταντίνος 50μ Ελεύθερο
Με αφορμή τις επιτυχίες των αθλητών μας, στους εν λόγω αγώνες, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εξαιρετική Προπονήτρια μας κυρία Ευαγγελία Πολίτου που με περισσό ζήλο και αφοσίωση βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στους αθλητές του ΚΟΞ βάζοντας τους ως προτεραιότητα και δίνοντας τους όλα τα απαραίτητα εφόδια να φτάσουν στο σημείο που ονειρεύονται. Θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που έχουμε μαζί μας αυτή την εκπληκτική προπονήτρια.
Ο ΚΟΞ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει με το έργο του και τα αποτελέσματα των αθλητών του ότι ο σύλλογος έχει ΙΣΤΟΡΙΚΟ παρελθόν, ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρόν αλλά και ΛΑΜΠΡΟ μέλλον.
Πάντα ψηλά , Πάντα μπροστά.
Το ΔΣ του ΚΟΞ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button