Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Θράκης για τα αποτελέσματα των εκλογών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Mε την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων των εκλογών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης, θα θέλαμε ως Ανεξάρτητη Κίνηση Θράκης να απευθύνουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους στην διαδικασία, και για την στήριξη που μας έδωσαν ώστε το ψηφοδέλτιο της ΑΚΙΘ να καταλάβει δύο έδρες στο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Ιδιαίτερα σημαντική και άξια λόγου ήταν η ανάδειξη της ΑΚΙΘ ως πρώτη δύναμη στον Έβρο με 49,80%, γεγονός που καταδεικνύει το σεβασμό που τρέφουν οι συνάδελφοι οικονομολόγοι – λογιστές τόσο στη παρακαταθήκη που υπάρχει από την εικοσαετή συμμετοχή της ΑΚΙΘ στα Επιμελητηριακά δρώμενα αλλά και στην ανανέωση που επήλθε στο ψηφοδέλτιο.

Τις δύο έδρες της ΑΚΙΘ στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του ΟΕΕ, καταλαμβάνουν οι συνάδελφοι Φώτης Μαλτέζος και Ιωάννης Μήτσικας. Σκοπός της ΑΚΙΘ δια των αντιπροσώπων της, στο νέο ΔΣ, θα είναι η εμβάθυνση του καταστατικού σκοπού του ΟΕΕ ως οικονομικός σύμβουλος της πολιτείας με γνώμονα την κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της Ελλάδας και της Θράκης, στο πλαίσιο των αρχών της κοινωνικής δικαιοσύνης της αειφορίας και της προστασίας του περιβάλλοντος και οι διαρκείς παρεμβάσεις  και σε ζητήματα που άπτονται του οικονομολογικού και λογιστικού επαγγέλματος με στόχο την προστασία και αναβάθμιση του.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως η στήριξη των συναδέλφων στην ΑΚΙΘ μας προσδίδει χαρά αλλά μας υπενθυμίζει την ευθύνη που επωμιζόμαστε. Με την εμπιστοσύνη σας καταφέραμε σε συνθήκες έντονου πολιτικού ανταγωνισμού , να διαπεράσουμε τις «συμπληγάδες» των κομματικών μηχανισμών και να διατηρήσουμε ισχυρή την φωνή όσων μας πίστεψαν.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button