Ειδήσεις

ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Γράφει ο Αναστάσιος Καρκάνης

Για κάποιο λόγο χωρίς να μπορεί να τεκμηριωθεί, παρά μόνο από τον ΦΟΒΟ που έχουν γεμίσει τις ψυχές όλων μας,  υπάρχει η αίσθηση ότι καθένας που κόλλησε κορωναϊό θα καταλήξει στο Νοσοκομείο. Από την άλλη το Νοσοκομείο έχει συνδεθεί με τον προθάλαμο του θανάτου για τους ασθενείς με COVID.  

Φαίνεται ότι η ίδια αίσθηση υπάρχει σε πολλούς συμπολίτες μας και για το λόγο αυτό αργούν να πάνε στο Νοσοκομείο με ολέθρια πολλές φορές αποτελέσματα ακόμη και για τη ζωή τους. 

Οι σκέψεις αυτές είχαν καρφωθεί στο μυαλό, παρά το γεγονός ότι δεν ήθελα να πιστέψω ότι μπορεί να είναι αλήθεια, μέχρι που ο κωροναϊός κτύπησε την πόρτα της οικοδομής έξι διαμερισμάτων όπου κατοικώ. Μέσα σε διάστημα 10 ημερών σε τέσσερα από τα διαμερίσματα εμφανίστηκε ένα τουλάχιστον κρούσμα. 

Να σημειωθεί ότι το 1ο κρούσμα ήταν σε εμβολιασμένο, ο υπογράφων το κείμενο είναι ανεμβολίαστος και ήταν το τρίτο κρούσμα. Τελικά άρρωστοι εμβολιασμένοι – ανεμβολίαστοι σημειώσατε Χ. 

Κάθε οικογένεια προφανώς επικοινώνησε με τον δικό της γιατρό. Εκπληκτικό το γεγονός ότι ένας γιατρός ζήτησε να μη συναντηθεί με τον ασθενή αλλά να του δώσει οδηγίες δια τηλεφώνου, λέγοντας «Δε βλέπω ασθενείς με COVID». 

Ακόμη ποιο εκπληκτικό το ότι οι τέσσερεις γιατροί έδωσαν διαφορετικές οδηγίες και διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές. Να σημειωθεί ότι οι ηλικίες των ασθενών ήταν από 50 έως 82. 

Η πλέον ελαφριά φαρμακευτική οδηγία ήταν: «Όταν ανεβάσεις πυρετό να παίρνεις ένα depon να πέφτει». 

Η πλέον βαριά σε όγκο σκευασμάτων που δόθηκε ήταν ένας συνδυασμός δύο πρωτοκόλλων, αυτού που εφάρμοσε στην Αμερική ο γιατρός Zelenko και εκείνου που εφάρμοσαν στην Ινδία και κατάφεραν να μειώσουν το ποσοστό των κρουσμάτων μέχρι και 97% χωρίς να εμβολιάσουν τον πληθυσμό τους. 

https://vladimirzelenkomd.com/treatment-protocol/ 

https://www.diktyoellinismou.gr/wp-content/uploads/2021/10/%CE%97-%CE%99%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CC%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B9%CC%81%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B5.pdf 

Από τα σκευάσματα που δόθηκαν στην τελευταία περίπτωση μόνο τα μισά μπορούσαν να συνταγογραφηθούν. 

Η επικοινωνία μεταξύ των ασθενών και η ανταλλαγή πληροφοριών οδήγησε στη λήψη τελικά από όλους παρόμοιας αγωγής, με ελάχιστες διαφοροποιήσεις ανάλογα με την αρχική εκκίνηση της θεραπείας. 

Να σημειωθεί ότι η εμφάνιση της ασθένειας έγινε πριν αρχίσει η διάδοση της μετάλλαξης “Omicron” στον Ελλαδικό χώρο. 

Το σύνολο των ασθενών ξεπέρασε την ασθένεια χωρίς προβλήματα και πιθανόν να μην είχε καταλήξει η 82χρονη αν ξεκινούσε με το βαρύ φαρμακευτικό πρωτόκολλο ή αν δεν υπήρχαν οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. 

Ήρθαμε λοιπόν στην διατύπωση της 1ης παραγράφου: «… υπάρχει η αίσθηση ότι καθένας που κόλλησε κορωναϊό θα καταλήξει στο Νοσοκομείο … το Νοσοκομείο έχει συνδεθεί με τον προθάλαμο του θανάτου για τους ασθενείς με COVID.» 

Εδώ λοιπόν προκύπτει ένας εύλογος προβληματισμός. Αφού μπορεί ένας ασθενής να μη καταλήξει στο Νοσοκομείο ακολουθώντας ένα οργανωμένο φαρμακευτικό πρωτόκολλο ΓΙΑΤΙ αυτό δεν προτείνεται από τον ΕΟΔΥ; ΓΙΑΤΙ η Πολιτεία έχει επενδύσει μόνο στα εμβόλια, όταν δεν υπάρχει καμία διαφορά στο να γίνεις κρούσμα, να νοσήσεις και να αφήσεις τον μάταιο αυτό κόσμο είτε έχεις εμβολιαστεί είτε όχι; 

Θα μπορούσε κάποιος να πει ως αντίλογο ότι οι εμβολιασμένοι αν αρρωστήσουν το περνούν ποιο ελαφριά!!! το λέει και η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Θα του πρότεινα όταν αρρωστήσει να πάει και να δει γιατρό που εφαρμόζει ένα σοβαρό πρωτόκολλο αντιμετώπισης της ασθένειας και να σταματήσει να βλέπει τηλεόραση. 

Αναστάσιος Καρκάνης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button