Ειδήσεις

 Ιρφάν Χατζηγκενέ: Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ταλαιπωρίας ασθενών στο Νοσοκομείο της Ξάνθης!

Ακόμη μία περίπτωση ασθενούς, η οποία μετά από πολύωρη αναμονή στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου Ξάνθης τελικά δεν εξυπηρετήθηκε προστέθηκε στη μακρά λίστα.

Το θέμα πλέον λαμβάνει σοβαρές διαστάσεις και η Διοίκηση του Νοσοκομείου πρέπει να λάβει επιτέλους ξεκάθαρη θέση. Για ποιος λόγους φτάνουν στην πόρτα του Νοσοκομείου άνθρωποι, οι οποίοι τελικώς δεν εξυπηρετούνται; Δεν υπάρχει χώρος; Δεν υπάρχει χρόνος; Δεν υπάρχει διάθεση;

Όσο το πρόβλημα δεν λύνεται, τόσο ο καθένας και η καθεμία από μας θα κάνουμε «σενάρια» και αυτό είναι μεγάλο λάθος. Διότι, ειδικά σε αυτή την περίοδο που διανύουμε, και κατά την οποία το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών είναι κλονισμένο, οι υγειονομικές δομές θα έπρεπε να το ενισχύουν και όχι να καλλιεργούν την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα.

Για άλλη μία φορά, τόσο ως πολίτης, όσο και  με τη θεσμική μου ιδιότητα,  καλώ  τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης όχι μόνο να απαντήσει, αλλά κυρίως να δώσει λύσεις άμεσα ώστε οι επισκέψεις των ανθρώπων στο Νοσοκομείο να μην μοιάζουν με Γολγοθά.

                                                                                                    

 Ιρφάν Χατζηγκενέ

                                                                       Περιφερειακός Σύμβουλος «Περιφερειακή Σύνθεση»

Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button