Ειδήσεις

Κλειστά την Τρίτη τα σχολεία και στο δήμο Αβδήρων


Και στο δήμο Αβδήρων δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη τα σχολεία λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου κ.Τσιτιριδη

Α Π Ο Φ Α Σ Η

 Θέμα: Αναστολή  λειτουργίας όλων των Σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Παιδικών Σταθμών Δήμου Αβδήρων

 Ο Δήμαρχος ΑΒΔΗΡΩΝ

Έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 58, παρ.1 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87Α /2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης»
  2. Τις διατάξεις της περ .27 παρ .4 του άρθρου 94 του Ν .3852/2010 και του άρθρου 58, παρ.1θ Ν .3852/2010 (ΦΕΚ 87Α /2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».
  3. Το γεγονός ότι στο Δήμο Αβδήρων επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

 Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

 Την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών μονάδων   Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αβδήρων την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες – ψύχος) που καθιστούν δύσκολη την παραμονή των μαθητών και εκπαιδευτικών στις αίθουσες διδασκαλίας των σχολείων τους.

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ

   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button