Ειδήσεις

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΜΘ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΛ.ΑΣ.

Γνωρίζεται ότι τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ., πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ Παναγιώτη (Τάκη), τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορ. Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο, παρουσία του ΓΕ.ΠΑ.Δ.Α.Μ.Θ. Υποστράτηγου κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη, στο πλαίσιο επίσκεψης του κ. Υπουργού με αφορμή την έναρξη εκπαίδευσης στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής των Ειδικών Φρουρών που θα στελεχώσουν τις Ο.Π.Π.Ι. (Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων).

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης απαρτίζονταν από τον Β΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιο, τον Πρόεδρο της Ένωσής μας ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο, τον Γενικό Γραμματέα ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ Σταύρο και τον Αντιπρόσωπό μας στην Ομοσπονδία (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Παναγιώτη. Αφού καλωσόρισε τον κ. Υπουργό στην ακριτική μας Περιφέρεια, ο Πρόεδρος της Ένωσής μας αρχικά επικεντρώθηκε στην ανάλυση θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών ζητημάτων. Ακολούθως, τέθηκαν ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και τονίστηκε ο αγώνας των αστυνομικών για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών και για την γενικότερη διασφάλιση της τάξης και της ασφάλειας στην κοινωνική ζωή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η πολιτική και φυσική ηγεσία δεσμεύτηκε στην ενδελεχή αξιολόγηση των  ζητημάτων και στην καταβολή προσπαθειών για την επίλυσή τους.

Στο πλαίσιο αυτό, ακολούθησε η επίδοση στον κ. Υπουργό και στον κ. Αρχηγό αναλυτικών υπομνημάτων διεκδικήσεων και αιτημάτων μας και έγινε από τον Πρόεδρο απονομή τιμής ένεκεν αναμνηστικής πλακέτας στον κ. Υπουργό με το έμβλημα της Ένωσής μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button