Ειδήσεις

Στη ¨Γειτονιά των Αγγέλων” ο πρώην Δντης της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κομοτηνής Κυριάκος Κυριαζής

Στη “Γειτονιά των Αγγέλων” ο πρώην Δντης της Ουρολογικής Κλινικής του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής Κυριάκος Κυριαζής .

«Υπήρξε στυλοβάτης και αρωγός επί σειρά ετών στο Ουρολογικό Τμήμα του Γ.Ν. Κομοτηνής, επιβλέποντας σε 24ωρη βάση όλα τα περιστατικά του, πρόθυμα και ακούραστα. Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του!» αναφέρει η Δκτρια του Νοσοκομείου Μάγδα Γιαμουστάρη:

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και ο Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης:

«Το Δ.Σ. του Ι.Σ. ΡΟΔΟΠΗΣ πληροφορήθηκε με αισθήματα θλίψης το θάνατο τoυ εξαίρετου συναδέλφου μας,  συνταξιούχου ουρολόγου Κυριαζή Κυριάκου, ο οποίος υπηρέτησε την υγεία των πολιτών του Ν. Ροδόπης για πάνω από 30 χρόνια, με ήθος, αφοσίωση και συνέπεια τόσο από τη θέση του στο Γ.Ν. Κομοτηνής, όσο και από το ιδιωτικό του ιατρείο.

Διακρίθηκε για την άριστη επιστημονική του κατάρτιση, την ευγένεια και ευπρέπειά του, την ποιότητα του χαρακτήρα του, την εντιμότητα και ακεραιότητά του, λόγοι για τους οποίους η παρακαταθήκη που αφήνει αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς.

Για τους λόγους αυτούς, το Δ.Σ. του Ι.Σ. Ροδόπης, αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής αποφασίζει ομόφωνα: Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος. Να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους του συλλόγου στη σορό του.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button