Ειδήσεις

«Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου» ή «είν’ αρκετό να πούμε όλοι από μια φορά στη ζωή μας ένα «όχι» …..»
Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης

Ο Χίτλερ Ερντογάν είναι προ των πυλών και στην Ελλάδα, στην Κύπρο και τη Διασπορά  οι Δημάρατοι της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, των πανεπιστημίων,  της Εκκλησίας, λένε πόσο καλό είναι να δεχθούμε την υποταγή μας…..

Η Ελλάδα έχει παραδοθεί δια των Μνημονίων και των επικύψεων και τα παπαγαλάκια των αφεντικών επαναλαμβάνουν μονότονα  << για το πόσο καλά πηγαίνει η οικονομία >>….

Παρέδωσαν όνομα και έδαφος Μακεδονίας, ετοιμάζονται για γη και ύδωρ Αιγαίου, Κύπρου και Θράκης, επιτρέπουν την καθημερινή εισβολή από την Τουρκία  και το μόνο που ακούγεται είναι για τα κρούσματα, για τον καιρό, για τον ΕΝΦΙΑ, για τα σταχτοδοχεία και τη μουσική στα καφενεία, στα κέντρα διασκέδασης, για το πόσο καλό είναι (γενικώς ) το σύστημα ….

Ποδοπάτησαν την αξιοπρέπεια, την αξιοκρατία,  νομιμοποίησαν την οικογενειοκρατία σε ένα καθεστώς κληρονομικής ολιγαρχίας, βάφτισαν την αμαρτία αρετή όπως γράφει ο Ελύτης στο «Άξιον Εστί» , επιδιώκουν να φύγουν εκτός Ελλάδας όλοι οι νέοι, τα καλύτερα μυαλά  και παραδίδουν τις τελευταίες ψηφίδες κυριαρχίας για λίγα χρόνια <<ειρήνης>>…

Δολοφονούν χιλιάδες ανθρώπους πριν ακόμη γεννηθούν, διώκουν , συκοφαντούν το κύτταρο της κοινωνίας,  την οικογένεια, δηλητηριάζουν τα  παιδιά και  τους νέους με ανθελληνισμό, μισελληνισμό, συμπλέγματα  και νωθρότητα και τα  βαπτίζουν πρόοδο….

Βγαίνουν ξανά και ξανά, με χυδαιότητα, χωρίς αιδώ και ντροπή, με όρους προπαγάνδας, Ούργουελ και Γκέμπελς εκατό χρόνια μετά το 1922,  οι γνωστοί <<ρεαλιστές>> του εθνομηδενιστικού δόγματος κ αι επαναλαμβάνουν το τροπάριο <<να τα βρούμε με την Τουρκία>>, <<η Τουρκία έχει δικαιώματα στο Αιγαίο>>, <<η Τουρκία είναι μεγάλη και δυνατή χώρα>>, τι θέλετε να γίνει πόλεμος; >>, <<πρέπει να δεχτούμε την καθημερινή εισβολή από την Τουρκία>>, <<δε θα έχουμε χαρτί υγείας αν δε ψηφιστεί το μνημόνιο>>, κλπ για να ενισχύσουν το μιθριδατισμό και εν τέλει την πατράδοση του Ελληνικού λαού.

Όμως όπως γράφει (ξανά)  ο Ελύτης  <<ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου,  το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους>>.

Κάθε Έλληνας, κάθε δημοκράτης και πατριώτης της γης αυτής, που αγαπά και νοιάζεται ανιδιοτελώς για τον  τόπο  του  έχει υποχρέωση να τον  υπερασπιστεί. Αυτός που εμπνέεται από τους αγώνες εθνικής αξιοπρέπειας αντίστασης του λαού μας, από την Μακεδονία, μέχρι την Κύπρο , την Ήπειρο, το Αιγαίο, τη Θράκη και  αγωνίζεται ενάντια στο άδικο που έρχεται από τα Καλάβρυτα και το Δίστομο, κάθε  πολιτικός, διανοούμενος, πνευματικός άνδρας συγγραφέας, ποιητής, κληρικός που σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία της αντιστασιακής Ελληνικότητας,  που δε σιωπά για θέσεις, προνόμια, χρήματα, δόξα και άλλα εφήμερα.

Γιατί «είν’ αρκετό να πούμε όλοι από μια φορά στη ζωή μας ένα «όχι», όπως γράφει ο Κώστας Μόντης της Κύπρου. Και  αυτό είναι σήμερα το αίτημα του Ελληνικού λαού από την Κύπρο και το Αιγαίο μέχρι τη Θράκη,  την Μακεδονία και τη Διασπορά

Ο   Ελληνισμός  οφείλει και πρέπει να  πορευθεί πάλι με τις εξαιρέσεις,με τη μαγιά, με εμάς !

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button