Ειδήσεις

Καπραβέλος: “Αν δεν εφαρμόσουμε τα μέτρα, τραγωδία έως τα Χριστούγεννα”

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (23.09.2021) στο Mega, ο Νίκος Καπραβέλος  αναφέρθηκε στη δύσκολη μέρα στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, όπου δεν υπήρχαν κρεβάτια εντατικής για ασθενείς με κορονοϊό. Η κατάσταση στα νοσοκομεία όχι μόνο της  Βόρειας Ελλάδας αλλά της χώρας γενικότερα αρχίσει να δείχνει «πίεση».

«Καλές οι συζητήσεις περί μάσκας, περί υποχρεωτικότητας κλπ., αλλά ο ιός δε ρωτάει, δε διαπραγματεύεται. Χτες (22.09.2021) περάσαμε μια τραγική μέρα. Δεν είχαμε κρεβάτι εντατικής. 22 κλίνες εντατικής γεμάτες. Δώσαμε μάχη να σώσουμε δύο ασθενείς, ανεμβολίαστοι και αυτοί. Είμαστε στην αρχή. Σας είπα πριν από ένα μήνα και δέχτηκα και σφοδρή κριτική από την κυβέρνηση, ότι είδα τον εφιάλτη. Τώρα τον βιώνουμε. Δυστυχώς δε συμμορφώνονται οι συμπολίτες μας με τα υγειονομικά πρωτόκολλα», τόνισε ο Νίκος Καπραβέλος.

 «Αν δεν εφαρμόσουμε τα μέτρα, θα βιώσουμε τραγωδία μέχρι τα Χριστούγεννα».

«Το σενάριο του Οκτωβρίου βλέπουμε να ξεκινάει πολύ νωρίς. Αν δεν εφαρμόσουμε τα υγειονομικά μέτρα με πιστότητα, αν η πολιτεία δε δείξει αποφασιστικότητα, η τραγωδία που θα βιώσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι πολύ μεγάλη. Είναι αυτή η μετάλλαξη, η υπερμεταδοτική. Πρέπει οι νεκροφόρες να κάνουν παρέλαση στα νοσοκομεία για να συνειδητοποιήσουμε τι είναι ο κορονοϊός;», πρόσθεσε σε μια «κραυγή» αγωνίας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button