Ειδήσεις

Εκπαιδευτικοί του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης σε πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Ιταλία

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του εγκεκριμένου από το ΙΚΥ (National Agency Erasmus+) προγράμματος KA122-SCH με τίτλο «Upgrading our knowledge, skills and capacities through job shadowing and training courses», πραγματοποιήθηκε μετακίνηση (mobility) των εκπαιδευτικών του 3ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης Αδαμόπουλου Δημητρίου, ΠΕ 04-Φυσικών Επιστημών και Παπά Αλέξιου, ΠΕ 86-Πληροφορικής και ΠΕ80-Οικονομικών Επιστημών στη Μπολόνια της Ιταλίας για επιμόρφωση με θέμα “Integrating ICT and new technologies into teaching education” από 11 Νοεμβρίου 2023 έως και 18 Νοεμβρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της μετακίνησης οι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν μαθήματα για τις βέλτιστες πρακτικές και τους συγκεκριμένους τρόπους χρήσης ΤΠΕ για ενδυνάμωση και υποστήριξη της εκπαίδευσης.

Το 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο ΙΚΥ (National Agency Erasmus+) και στη European Commission για την έγκριση και χρηματοδότηση του προγράμματος, στη ΔΔΕ Ξάνθης για την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή στη διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος, στο Σύλλογο Διδασκόντων για τη βοήθεια και συμπαράσταση όσον αφορά στην υλοποίηση του προγράμματος. Επίσης, εκφράζει θερμές ευχαριστίες στη χώρα υποδοχής,  στον Οργανισμό Υποδοχής (ELA/Erasmus learning Academy), την εκπαιδεύτρια και τους εθελοντές για τη θερμή υποδοχή και την άψογη οργάνωση του προγράμματος. Θα ακολουθήσει διάχυση της εμπειρίας και της αποκτηθείσας γνώσης, προκειμένου να μεταφερθεί και να πολλαπλασιαστεί η εμπειρία και η γνώση.

Η Διευθύντρια

Γλυκερία Νότα

ΠΕ78-Κοινωνικών Επιστημών

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button