SKODA ΞΑΝΘΗ – SVV REUTLINGEN 4-1

Συνέχεια με φιλική αναμέτρηση για την ξανθιώτικη ομάδα στο προπονητήριό της στα Πηγάδια. Υπό το βλέμμα 50 περίπου φιλάθλων και των δύο ομάδων, η SKODA ΞΑΝΘΗ το μεσημέρι της Δευτέρας κέρδισε την Ρόιτλινγκεν (ομάδα που αγωνίζεται στην κατηγορία Oberliga Baden της Γερμανίας) με σκορ 4-1. Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική ετοιμότητα και των παικτών που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ αλλά και κάποιων νεαρότερων που αγωνίζονται στην ομάδα Κ-20.

Συνέχεια με φιλική αναμέτρηση για την ξανθιώτικη ομάδα στο προπονητήριό της στα Πηγάδια.


 Υπό το βλέμμα 50 περίπου φιλάθλων και των δύο ομάδων, η SKODA ΞΑΝΘΗ το μεσημέρι της Δευτέρας κέρδισε την Ρόιτλινγκεν (ομάδα που αγωνίζεται στην κατηγορία Oberliga Baden της Γερμανίας) με σκορ 4-1.


 Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική ετοιμότητα και των παικτών που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ αλλά και κάποιων νεαρότερων που αγωνίζονται στην ομάδα Κ-20.


Το σκορ για την ξανθιώτικη ομάδα άνοιξε στο 18ο λεπτό ο Πέτρος Μάνταλος ενώ ο Μπισόφ στο 29′ σημείωσε το 1-1, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.


Στην επανάληψη ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι με σουτ πέτυχε το 2-1 στο 58′ και ο Ζεάν Καριόκα στο 72′ έγραψε το 3-1.


Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε με πέναλτι και πάλι ο Ζεάν Καριόκα (το κέρδισε ο ίδιος) στο 76′.


Ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι αποχώρησε από την αναμέτρηση τραυματίας στο 80ό λεπτό και η ακριβής κατάστασή του θα γίνει γνωστή τις προσεχείς μέρες.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης (Κωνσταντινίδης – Κοριάνογλου).


SKODA ΞΑΝΘΗ:Βρονταράς, Κομεσίδης, Τζάγκι, Σάντος (65′ Γούτας), Σταθάκης, Αντεφέμι (46′ Γκαγκολάρι), Μάνταλος, Ζεάν Καριόκα, Καθάριος (65′ Λαζαρίδης), Κιντάνα (46′ Χαριτίδης), Καζάκης (46′ Αλτιπαρμακόφσκι).


SVV REUTLINGEN 05:Γκέρινγκ, Φουρκάν, Ολιβέιρα, Τις, Τόμασεκ, Γκρουντ, Κοταΐδης, Εστσούρκ, Τζακης, Μπίσοφ, Φορτσάνο.


 



Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ πραγματοποίησαν ασκήσεις πιο χαλαρών ρυθμών υπό τις οδηγίες του γυμναστή της SKODA ΞΑΝΘΗ.


Εκτός του Μανώλη Μπέρτου που θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό λόγω τιμωρίας (4 κίτρινες) και ο Μαρσελίνιο που έφτασε στο όριο αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της Κυριακής στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button