Αγώνας Σπόρ

ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ 5-0

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, ο ΑΟ Ξάνθη επικράτησε με το επιβλητικό 5-0 επί του ΑΟ Τρικάλων στο Xanthi FC Arena το απόγευμα της Κυριακής (19/12).

Η Ξανθιώτικη ομάδα έφτασε στην 7η διαδοχική της επιτυχία σημειώνοντας τα τρία πρώτα γκολ σε διάστημα 6 λεπτών στο α’ μέρος και τα άλλα δύο στην επανάληψη.

Δύο γκολ σημείωσε ο Ibraimi (42′ κεφαλιά, 62′ σουτ), ενώ άνοιξε το σκορ ο Βαγγέλης Πλατέλλας με σουτ στο 37′, ο Τσέλιος έκανε το 3-0 στο 44′ και ο Gomez διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις. Αυτή ήταν η 4η σερί εντός έδρας νίκη με την ομάδα μας να είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς.

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Βρέσκας (Μηνούδης – Βρούζος) της ΕΠΣ Πιερίας και 4ος διαιτητής ο Δημήτρης Θεοχάρης (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Izzo, Πολίμος (85′ Δεληγιαννίδης), Μπάτζιος, Φαζός, Τζανακάκης, Θυμιάνης (67′ Δόρης), Gomez, Ginsari (77′ Monrose), Πλατέλλας (85′ Δημητριάδης Τ.), Τσέλιος, Ibraimi (67′ Διαμαντόπουλος).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Αμπέντε): Σεντουριάν, Ριζογιάννης, Αουντίνο (46′ Μπαξεβάνος), Κουσκουνάς, Χειρίτραντας, Σανδραβέλης (87′ Μανίσογλου), Ντιαλοσί, Παρέδες (46′ Πέλκας), Ρεκίν (46′ Ευθυμίου), Νιάρος (77′ Κεχαγιάς), Ελευθεριάδης.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button