Ειδήσεις

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ 16ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ

Αυτά και αν είναι γούστα…!!!
Η αιμοδοσία τις περισσότερες φορές εξελίσσεται σε προσωπική υπόθεση.
Μια επιτυχημένη αιμοδοσία δεν εξαρτάται τόσο από το χώρο και την ημέρα διεξαγωγής ή ακόμα ακόμα και από το ωράριο και την διάρκειά της.
Εξαρτάται κυρίως από τους ανθρώπους που την διοργανώνουν, με τον τρόπο που εμπνέουν, καθοδηγούν και συντονίζουν.Τις προσωπικές σχέσεις, την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που θρέφουν οι εθελοντές αιμοδότες στους εθελοντές που πρωτοστατούν. Να διανύεις ακόμα και μια απόσταση 60 χιλιομέτρων για να αιμοδοτήσεις σε μια εξόρμηση σε ένα μικρό χωριό με μεγάλα αποθέματα αγάπης δεν είναι κάτι το σύνηθες. Το κάνεις όχι από υποχρέωση στην πράξη αυτή καθ’ αυτή της αιμοδότησης αλλά κυρίως για τα πρόσωπα που συμμετέχουν και διοργανώνουν.
Βαγγέλη Καραγιαννίδη έχεις αποδειχτεί Μέγιστος…καθημερινά και με συνέπεια σε βάθος τουλάχιστον εικοσαετίας. Όσα ευχαριστώ και να σου απευθύνουμε είναι λίγα τόσο σε σένα όσο και στους ανθρώπους που σε βοηθούν και σου συμπαραστέκονται.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Τοπείρου για την σταθερή συμπαράστασή σε κάθε αιμοδοσία που πραγματοποιείται στην Κυψέλη.
Επίσης μεγάλη σημασία έχει και το “συνεργείο” (προσωπικό της αιμοδοσίας) που συλλέγει τα αίματα. Επαγγελματισμός με ότι αυτό υποδηλώνει για κάποιον στην πραγματική του έννοια και διάσταση.Σε συνδυασμό με ανθρωπιά…Αυτό το ρημάδι το χαμόγελο που λέμε στις περιοχές μας, που διασκεδάζεις και “γουστάρεις κάργα” για αυτό που κάνεις…ε, το βλέπουν και το αισθάνονται όλοι οι συμμετέχοντες. Με σεβασμό και εκτίμηση στον εθελοντή αιμοδότη που το βλέπει και το αισθάνεται .Τις μεγάλες και ειλικρινείς μας λοιπόν ευχαριστίες και στους ανθρώπους της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου “Γεώργιος Παπανικολάου” όλους και έναν ένα προσωπικά. Τόσο σε αυτούς που παρίστανται στις εξωτερικές αιμοδοσίες όσο και στο σύνολο της Dream Team που είναι στα μετόπισθεν και συμπληρώνουν την εικόνα μιας “επαγγελματικής” ανθρώπινης ομάδος. Τα λόγια επίσης θα είναι φτωχά αν κάνεις επίσης αναφορά στην ίδια τη διευθύντρια αιμοδοσίας την κα Μαρία Γκανίδου η οποία παρίσταται σχεδόν σε όλες τις εξωτερικές αιμοδοσίες που συνδιοργανώνει ο σύλλογός μας με το “Γεώργιος Παπανικολάου”..
Τέλος τις ευχαριστίες μας στη διοίκηση του “Γεώργιος Παπανικολάου” και στην πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κα Μαρία Γιογκατζή για όλες τις διευκολύνσεις και παροχές της στη Διεύθυνση Αιμοδοσίας. Όταν συμπαραστέκονται πραγματικά οι διοικήσεις, οι εργαζόμενοι και το αναγνωρίζουν, και το σέβονται, και το ανταποδίδουν.
Απολογισμός της 16ης Δεκεμβρίου 2021…Συμμετέχοντες 110 εθελοντές αιμοδότες…αιμοδότησαν 110 Εθελοντές Αιμοδότες…!!!
Καλά Χριστούγεννα στους Χριστιανούς Εθελοντές Αιμοδότες, μέλη του συλλόγου της Αγάπης και Καλή Χρονιά να έχουν όλοι οι χθεσινοί συμμετέχοντες, Εθελοντές και εργαζόμενοι της αιμοδοσίας.
Γιάννης Παπαχρόνης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button