Ειδήσεις

Οι «Ημέρες Εμβολιασμού» συνεχίζονται στον Δήμο Ξάνθης

Η  μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η Ημέρα Εμβολιασμού το περασμένο Σάββατο, στο Δημαρχείο Ξάνθης, ανέδειξε ταυτόχρονα και την ανάγκη πολλών συμπολιτών μας για γρήγορο, εύκολο και κυρίως, ασφαλή εμβολιασμό.

Η Δημοτική αρχή έρχεται να καλύψει αυτήν την ανάγκη, επαναλαμβάνοντας τη συγκεκριμένη δράση, το ερχόμενο Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021.

Από τις 9 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι, στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, στο Ισόγειο του Δημαρχείου Ξάνθης, οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται για να λάβουν την πρώτη, τη δεύτερη ή την τρίτη δόση του εμβολίου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), η οποία θα διαθέσει, για άλλη μια φορά, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Υγείας Ξάνθης, υπό την εποπτεία της επιστημονικής υπεύθυνης του ΚΥ Ανδρομάχης Παπαδοπούλου.

Οι συνδημότες μας που επιθυμούν να εμβολιαστούν θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Ασφάλισής τους (ΑΜΚΑ) να φέρουν μαζί τους το δελτίο αστυνομικής τους ταυτότητας και να έχουν ακυρώσει τυχόν προγραμματισμένο ραντεβού για εμβολιασμό σε κάποια υγειονομική δομή.

Ο Δήμος Ξάνθης, καθ’ όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς (Υπουργείο Υγείας, 4η ΥΠΕ, ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, ΕΟΔΥ) ανέλαβε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ενημέρωσης και υγειονομικού ελέγχου των πολιτών, με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της κοινωνικής συνοχής.

Εμβολιαζόμαστε.

«Χτίζουμε» το αναγκαίο τοίχος ανοσίας.

Λέμε «Ναι στη Ζωή»!

Από το Δήμο Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button