Ειδήσεις

Ιρφάν Χατζηγκενέ: “Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας για τα αναχώματα του Νέστου¨

Σε μεγάλη ταλαιπωρία έχουν μπει για άλλη μία φορά οι κάτοικοι του οικισμού Ηλιόπτερα, αλλά και πολλοί αγρότες που δραστηριοποιούνται στην κοιλάδα του Νέστου, καθώς ο ποταμός «φούσκωσε» για άλλη μία φορά προκαλώντας σημαντικές ζημιές.

Δυστυχώς για άλλη μία φορά η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ άφησε τους ανθρώπους αυτούς στο έλεος του Θεού και χωρίς καμία μέριμνα για αντιπλημμυρική θωράκιση ενόψει του φετινού χειμώνα.

Ήδη από τις 29 Ιανουαρίου 2021, η παράταξη μας είχε επισημάνει την ανάγκη να γίνουν παρεμβάσεις στα αναχώματα του Νέστου, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, αλλά ο Χρήστος Μέτιος και οι συνεργάτες του είχαν κλειστά αυτιά, όπως πάντα.

Σήμερα, που το ποτάμι πλημμύρισε και τα αναχώματα δεν «άντεξαν», τι έχουν να πουν;

Νιώθουν άραγε την ανάγκη να ζητήσουν μία συγγνώμη για την αδιαφορία τους;

Αισθάνονται έστω και λίγο υπεύθυνοι για αυτό που έχει συμβεί;

Είτε αισθάνονται υπεύθυνοι, είτε όχι, η ευθύνη φέρει τα ονοματεπώνυμά τους. Η αδράνεια τους προκάλεσε το σημερινό αποτέλεσμα και εξαιτίας τους εκατοντάδες αγρότες θα αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα και θα δυσκολευτούν να εργαστούν εξαιτίας των πλημμυρών.

Επιπλέον, ο κρατικός προϋπολογισμός θα επιβαρυνθεί με αποζημιώσεις, που θα πρέπει να καταβληθούν και όλα αυτά επειδή κάποιοι «βαριούνται» να δουλέψουν.

Μήπως, όμως, παρατράβηξε το αστείο;

 

Ιρφάν Χατζηγκενέ
Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης – Περιφερειακή Σύνθεση

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button