Αγώνας Σπόρ

Διπλό κορυφής

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επιστρέφει από την Θεσσαλονίκη ο ΑΟ Ξάνθης μετά το 0-1 επί του ΠΑΟΚ Β’. Η Ξανθιώτικη ομάδα έφτασε στην 6η διαδοχική επιτυχία και με σκόρερ τον Ginsari (3′) πανηγύρισε τη νέα νίκη, αυτή τη φορά στο γήπεδο του Μακεδονικού. Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά που είχε αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο α’ μέρος και μεταξύ αυτών χαμένο πέναλτι (11′) και δοκάρι (81′), έφτασε στους 19 βαθμούς στον σχετικό πίνακα και στην 1η θέση, έχοντας κάνει και το ρεπό της. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή (17:00) στο Xanthi FC Arena με αντίπαλο τον ΑΟ Τρίκαλα.

Στο 3′ μετά από φάση διαρκείας και σουτ του Θυμιάνη που απέκρουσε αμυνόμενος, ο Γκινσάρι με σουτ από κοντά έκανε το 0-1, ενώ στο 11′ ο σκόρερ της ομάδας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε άστοχα ο Ιμπραΐμι. Στο πρώτο μέρος οι νικητές απείλησαν και σε άλλες περιπτώσεις με τον Ιμπραΐμι πριν το άνοιγμα του σκορ και με τους Θυμιάνη, Γκινσάρι και Μονρόζ στις πιο χαρακτηριστικές στιγμές τους. Στο β’ μέρος ο Φαζός (81′) βρέθηκε σε θέση βολής μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά το σουτ του αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φώτης Πολυχρόνης με α’ βοηθό τον Κωνσταντίνο Βρούζο, β’ βοηθό τον Γιάννη Μηνούδη της ΕΠΣ Πιερίας, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας).

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης (46′ Κουλούρης), Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας (74′ Γρόσδης), Χατζηστραβός (87′ Φασίδης), Τάχατος, Τζίμας (67′ Μελετίδης), Γκορντετζιάνι (67′ Πανίδης).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Izzo, Μπάτζιος, Φαζός, Τζανακάκης (70′ Δεληγιαννίδης), Πολίμος, Θυμιάνης, Gomez (70′ Δόρης), Monrose (62′ Πλατέλλας), Τσέλιος, Ginsari (87′ Παπάζογλου), Ibraimi (46′ Διαμαντόπουλος).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button