Ειδήσεις

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΟΞ Ο ΓΙΑΜΟΥΡΙΔΗΣ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων
"Η επόμενη μέρα του ΑΟΞ θα με βρει δίπλα στην ομάδα σαν φίλαθλο αλλά όχι στο Δ.Σ."

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και τον Νεκτάριο Αμποβιανίδη, μίλησε αποκλειστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΟ Ξάνθης Τάσος Γιαμουρίδης.

Ο κ. Γιαμουρίδης μίλησε για την καλή φετινή πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής, για τις δράσεις του συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του να μην είναι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, εξηγώντας τον λόγο της απόφασης του ώστε να μην υπάρχει καμία απολύτως παρερμηνεία από κάποιους που θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε:

“Από αύριο δεν θα είμαι πλέον στη διοίκηση του ΑΟΞ. Ο λόγος που αποχωρώ αφορά την επαγγελματική μου δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη η οποία είναι αρκετά μεγάλη και μου δημιουργεί πρόβλημα. Επίσης, από την στιγμή που είναι εδώ ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, εγώ δεν έχω λόγο να βρίσκομαι στο Δ.Σ. Μετά από συζήτηση λοιπόν με τον Μπιλ Πάπας, του ζήτησα να μην είμαι στο νέο Δ.Σ. και το αποδέχτηκε”.

“Μια φορά ΑΟΞ

για πάντα ΑΟΞ”

Ο κ. Γιαμουρίδης σημείωσε ότι θα παραμείνει κοντά στην ομάδα και θα συνεισφέρει με όποιον τρόπο μπορεί:

“Δίπλα στην ομάδα όπως ήμουνα θα συνεχίσω να είμαι, απλά όχι στο Διοικητικό Συμβούλιο και με τον τίτλο του Διευθύνοντα Σύμβουλου. Όπως είπαμε ξανά, μια φορά ΑΟΞ για πάντα ΑΟΞ! Την ομάδα την αγαπήσαμε και όλο αυτό που φτιάξαμε και θα συνεχίσουμε απτόητοι το έργο μας. Θα συνεισφέρω με όποιον τρόπο μπορώ και πάντα για τον καλύτερο σκοπό. Ο ΑΟΞ έχει κερδίσει κι άλλους οπαδούς καθώς τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου, και η μικρούλα εγγονή που ήρθε πρόσφατα στον κόσμο, αγαπήσαμε τον σύλλογο και θα είμαστε δίπλα του.”

Κι όπως τονίστηκε και στην κουβέντα δεν λέει “αντίο” μόνο “εις το επανιδείν” άλλωστε δεν θα πάψει να είναι κοντά στην ομάδα, και με φυσική παρουσία στο γήπεδο όποτε του επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.       

  sportaddict.gr

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button