Ειδήσεις

Η Δ.Ε.Ε.Π. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΟΜΟΥ Ξάνθης και ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για το θάνατο του Βαγγέλη Βασιλειάδη

Η κοινωνία της Ξάνθης και η δημοσιογραφική οικογένεια θρηνεί μέσα σε διάστημα ολίγων ημερών την ξαφνική απώλεια ενός ακόμη μέλους της. Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης υπηρέτησε για πολλά χρόνια τη δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ. Ο ραδιοφωνικός σταθμός FM 100 αλλά και οι ανταποκρίσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς των Αθηνών χαρακτήριζαν τη δουλειά του. Η τοπική ενημέρωση γίνεται ακόμη πιο φτωχή.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης εκφράζει τη μεγάλη λύπη της και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του για τον πρόωρο και άδικο χαμό του αγαπημένου τους.

 Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΝΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

Ένα ακόμη χτύπημα στην δημοσιογραφική οικογένεια της Ξάνθης αποτέλεσε η αναπάντεχη απώλεια του γνωστού εκδότη και δημοσιογράφου Βαγγέλη Βασιλειάδη, ο οποίος εξέπνευσε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, λίγες ώρες μετά την επιδείνωση της υγείας του και τη διασωλήνωση, στην οποία υποβλήθηκε λόγω κορωνοϊού.

Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης είχε μία μακροχρόνια πορεία στο δημοσιογραφικό λειτούργημα, υπήρξε τοπικός δημοσιογράφος, ανταποκριτής και συνεργάτης επί σειρά ετών σε πολλά κεντρικά Μέσα Ενημέρωσης ήδη από το 1986, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού και εκδότης εφημερίδας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ξάνθης δηλώνει δημόσια την οδύνη του, για την απώλεια  ενός ακόμα  νέου ανθρώπου, τοπικού δημοσιογράφου και εύχεται κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους του.

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button