Στήριξη σε Παράσχο

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες έχουν σπείρει τον προβληματισμό στις τάξεις της Ξάνθης, με τους ανθρώπους της ομάδας να αναζητούν τα αίτια των αρνητικών αποτελεσμάτων.

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες έχουν σπείρει τον προβληματισμό στις τάξεις της Ξάνθης, με τους ανθρώπους της ομάδας να αναζητούν τα αίτια των αρνητικών αποτελεσμάτων. 


Μάλιστα, η προχθεσινή ήττα από τον Ηρακλή, παρά την καλή εμφάνιση, φούντωσε τα σενάρια περί απομάκρυνσης του Γιώργου Παράσχου από τον πάγκο.


Ωστόσο, ο team manager της ομάδας Γιώργος Καζναφέρης έσπευσε ύστερα από συνεννόηση με τον Χρήστο Πανόπουλο φυσικά να βάλει φρένο στη φημολογία και να στηρίξει τον έμπειρο τεχνικό.


 


Παράσχος,


ο αναμορφωτής


   Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι ο Παράσχος όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης είχε ουσιαστικά παραλάβει καμένη γη. Αποδυτήρια με γκρίνια, παίκτες με καταρρακωμένη ψυχολογία και γενικότερα ένα ποδοσφαιρικό τμήμα χωρίς ηρεμία. Πέρα από το κλίμα που είχε διαμορφωθεί μετά τη φυγή του Ματζουράκη, ο τεχνικός της Ξάνθης κλήθηκε να διαχειριστεί το ανομοιογενές ρόστερ και τη μέτρια επιλογή παικτών που έγινε κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε όχι μόνο να κλειδώσει τα αποδυτήρια και να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας, αλλά με βάση τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του να διαμορφώσει ένα τέτοιο αγωνιστικό στυλ, μέσω του οποίου η ομάδα ναι μεν δεν πρόσφερε θέαμα, αλλά έπαιρνε αποτελέσματα. Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να διορθώσει σε κάποιο βαθμό τη σωρεία των λαθών που έγιναν από τους αρμόδιους το καλοκαίρι, όταν και σχεδιάστηκε η ομάδα, με αποτέλεσμα στο τέλος του πρώτου γύρου η Ξάνθη να φιγουράρει στην πρώτη πεντάδα και να ελπίζει σε ακόμα καλύτερη συνέχεια.


   Στα αγωνιστικά, αξίζει να σημειωθεί η εξαιρετική παρουσία κόντρα στον Ηρακλή του Σταύρου Σταθάκη, ο οποίος αντικατέστησε επάξια τον Ζουέλα, δείχνοντας ότι δικαιούται ευκαιρίες στην ενδεκάδα της ομάδας.



   “Η τύχη μας γύρισε την πλάτη”


Εμφανώς απογοητευμένος τόσο από την ήττα όσο και από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή ήταν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Γιώργος    Παράσχος:


   “Αυτό το αποτέλεσμα μας αφήνει πολύ πικρή γεύση. Ελέγχαμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα και καταφέραμε να το χάσουμε από μία και μοναδική φάση που ο Ηρακλής μπήκε στην περιοχή μας” τόνισε ο προπονητής της Ξάνθης και πρόσθεσε:


 “Ενώ μπορούμε, αναπτυσσόμαστε καλά και φτάνουμε με ευκολία στην αντίπαλη εστία με τις πλαγιοκοπήσεις, δυστυχώς έχουμε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Εκεί πρέπει να βρούμε λύσεις. Αισθάνομαι ότι η τύχη μάς έχει γυρίσει την πλάτη και αυτά που μας έδωσε απλόχερα στην αρχή, τώρα μας τα παίρνει πίσω”.


Οσο για τις μεταγραφικές κινήσεις των ακριτών; Ο Γιώργος Παράσχος είπε:


“Προς το παρόν δεν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο. Θα δούμε τι θα κάνουμε, αλλά δυστυχώς αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα”.


ΒΙΚΥ ΣΙΩΡΗ



Δήλωση του Team Manager,


κ. Γιώργου Κασναφέρη 


   Ο Team Manager, Κος Γιώργος Κασναφέρης, βρέθηκε το πρωί στο φιλικό που έδωσε η SKODA ΞΑΝΘΗ με τον Εχίνο και προέβη στην παρακάτω δήλωση: 


   “Η ομάδα με την χθεσινή εμφάνιση έδειξε ότι ο αγώνας της Τούμπας ήταν μια κακή παρένθεση αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα μας άφησε μια πικρή γεύση. Έχοντας κλείσει τον Α! γύρο με 9 εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ βρίσκεται στην 6η θέση με αρκετά καλή παρουσία.


   Ο προπονητής της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές αυτής έχουν συμβάλλει τα μέγιστα. 


    Έχοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του μεγαλομετόχου και της διοίκησης και με βάση το πρόγραμμα του Β’ γύρου πιστεύουμε ότι προπονητικό και ποδοσφαιρικό team θα πράξουν αυτά που πρέπει για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας, που είναι η είσοδος στα play off και η έξοδος στην Ευρώπη.


   Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που μας συμπαραστάθηκε χθες και είμαι σίγουρος για την θερμή τους στήριξη στον Β’ γύρο.”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button