Αγώνας Σπόρ

Αρχές Σεπτεμβρίου επιστρέφει στο γήπεδο ο ΑΟΞ!

Η ΕΠΣ Ξάνθης γνωστοποίησε την ημερομηνία έναρξης των πρωταθλημάτων.
Συγκεκριμένα η Β’ ΕΠΣ Ξάνθης η οποία και μας ενδιαφέρει άμεσα ως η κατηγορία που θα αγωνιστούμε, έχει ως προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης το διήμερο 9-10/09/2023.
Μια εβδομάδα νωρίτερα, το διήμερο 2-3/09/2023 προγραμματίζεται η πρεμιέρα του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.
⚪Με σεβασμό στο ιστορικό μας ΑΦΜ, μακριά από κάθε συγχώνευση – έκτρωμα – για την ιστορία του συλλόγου μας που δεν θα επέφερε τίποτα λιγότερο από την καταστροφή μας για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων.
⚪Μετονομασίες που βέβαια ως συνέπεια θα είχαν την διατήρηση των χρεών όπως βλέπουμε και σε άλλους συλλόγους της χώρας που πάλεψαν να συγχωνευθούν με καθαρά ΑΦΜ αλλά η ζημιά επί της ουσίας παρέμεινε.
⚪Ο ΑΟΞ θα διαφημίσει το τοπικό μας ποδόσφαιρο που θα έχει την τιμή να διαθέτει την ομάδα που έχει βγει τέσσερις φορές σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, 31 σερί παρουσίες στην Α Εθνική, φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας, ομάδα που τροφοδότησε σε έμψυχο και ποδοσφαιρικό υλικό όλα τα τοπικά σωματεία και το κυριότερο με χιλιάδες φιλάθλους και ενδιαφέρον από τα πανελλήνια ΜΜΕ !
⚪Ο ΑΟΞ έζησε μέρος της τοπικής κοινωνίας με θέσεις εργασίας και είναι αποφασισμένος να το πράξει εκ νέου. Και θα το πράξει.
AO ΞΑΝΘΗ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button