Ειδήσεις

Λοβέρδος από την Ξάνθη:”Να το κάνουμε το πιο δημοκρατικό κόμμα στην Ευρώπη”
"Στις εκλογές στις 5 Δεκεμβρίου για την ηγεσία του κινήματος στοχεύουμε να είμαστε από 250.000 και πάνω. Θα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας"

Την Ξάνθη επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος συνοδευομενος από τη βουλευτή Δράμας κυρία Κεφαλίδου Χαρά.

Το μεσημερι επισκέφθηκε το Μητροπολίτη Ξάνθης και στη συνέχεια είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης

Το απόγευμα μίλησε σε φίλους και μέλη του ΚΙΝΑΛ στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Ελισσώ»

Πριν την ομιλία του απάντησε στις  ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ

Σε ερώτηση του «ΑΓΩΝΑ» για τα μηνύματα που λαμβάνει στην περιοδεία του  και αν πιστεύει η συμμετοχή στην εκλογικη διακδικασία για την αναδειξη του νεου προεδρου του ΚΙΝΑΛ θα είναι μεγαλύτερη ειπε:

“Στοχεύουμε η συμμετοχή να είναι περισσότερη από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ το 2017 (στον α’ γύρο είχαν ψηφίσει 212.000)

Πιστεύουμε να είμαστε από 250.000 και πάνω. Θα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας όπου θα πετύχουμε δύο στόχους. Ο πρώτος στόχος είναι να υποσχεθούμε πολύ μεγάλα εκλογικά ποσοστά στις βουλευτικές εκλογές το 2023 και ο δεύτερος στόχος  να παραμεριστούν οι φθοροποιοί εσωκομματικοί μηχανισμοί.

Το κόμμα μας δεν έχει οργάνωση, αλλά έχει μηχανισμούς. Οι μηχανισμοί  δεν βοηθάνε την διάδοση του μηνύματός μας, οι μηχανισμοί εξυπηρετούν πρόσωπα.

Θέλουμε ένα κόμμα δημοκρατικό, ανοικτό,  ευρύ, που να συνδυάζει την άμεση δημοκρατία με την αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Να το κάνουμε το πιο δημοκρατικό κόμμα στην Ευρώπη.”

Στο δεύτερο ερώτημα του «ΑΓΩΝΑ» και του STAR 88,8 FM γιατι να ψηφίσει καποιος τον Ανδρέα Λοβέρδο απαντησε:

«Γιατί είναι ορκισμένος να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της αναπτυξιακής ανάγκης όλων των παραμεθόριων περιοχών της χώρας και ειδικά γιατί έχει ταυτιστεί με την Θράκη.»

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση του ΑΓΩΝΑ την Τρίτη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button